Kızlar merhaba oglumun ismini aras koymaya karar verdik ama çogu kişi begendi fakat bazıları o ne öyle aras kargo gibi vs diyenler oldu sizce de öyle mi kötğ bi isim mi gerçekten kargo olarak mı geliyo akla 😢
Aras ismi
Dzeyy oğlum olsayı ismini aras koyucaktık ilk erkek demişlerdi bebeğimize aras olucaktı ama hayırlısı böyleymiş kızımız oluyor elisa ❤️ Hiçte bile aras kargo falan ne alaka ya ona bakarsan bazı isimlerin anlamlarıda farklı şeylere gidiyor siz beğendiyseniz kimseyi ilgilendirmezki çok güzel bi isim bence
Dzeyy bende aras koyacaktım herkeste var diye bide kargo muhabbeti yapıldı diye uras koymaya karar verdım
Papatya_anne şöyle insanlara uyuz oluyorum valla yaa
hilal_yener öyle tabi kimseyi ilgilendirmez ama insanın moralini bozuyolar valla dalga geçer gibi
Bence çok güzel ve asla aklıma kargo gelmedi de gelse nolur ki kargo sirketinin adı da aras ne var bunda
Dzeyy ay saçmalama kız 😂 aras ismiyle dalga geçerler diye saçma yani eğer öyle düşünüyosan uraz da koyabilirsin
Dzeyy bende Aras koymayı çok istedim ama eşim kendi ismini koymayı hep hayal ettiği için ayaz olcak oğlumuzun adı arada Aras mı olsa diyom nabzını ölçüyorum ama kabul etmiyor bence çok güzel bi isim kulak asmayın insanların ne dediğine içinize siniyorsa koyun bence 😊
Dzeyy bende Aras koyacaktım en başında eşim dalga geçti one öyle tavan arası dedi😁😁
Siz millete bakarsanız.. Ben de Atlas koymak istiyorum. Babam dedi ki bizim köyde eskiden Atlas adında deli bir kadın vardı 😂 napayım şimdi bu bilgiyle dedim geçtim, boşverin yani milleti 😄
Dzeyy ben de Aras koymak istedim ama biri at kılı anlamına geliyor deyince vazgeçtim. Kulağa hoş gelen bi isim Aras kargo hiç gelmedi aklıma
rabnaz6822 oda bi bakış açısı tbi 😂