Dzeyy soy ismimiz Aras olmasına rağmen biz bile düşündük 😂 bence gayet güzel bi isim 👍

Zlhb yorum yapamadan geçilmez bu 😂 Aslan gibi Aslan 🦁 koyun tabi hatta Mehmet Fatih’ daha güzel 👍 onda Fatih’ terim diye istemez ama çocuk baştan kaybetmiş bile babası FB Li olduğu için 🙄 hersey bir yana futbolu da herseye kattılar valla

• Zlhb bunu yanıtladı.

10 aylk yigenmn adi erol aras🥰🕊 . Ablalari nil nehir olunca aras uyar ddiler. Cok guzel bence modern. 🥰🤭😂❤

Bence de çok güzel , ilk göz ağrımız yeğenimin ismi Rüzgar Aras 😍 herkes bir kulp bulur illaki senin ve eşinin ne istediği önemli. İsmiyle yaşasın.. 🙏🏻

Dzeyy bizim de akrabamizin ismi, sahsen ben de begenmiyorum, he bir ismi herkese begendirmek zorunda misin hayir! Benim koyacagim ismide begenmeyenler olacaktir illaki.. o yuzden icinden ne geciyorsa onu koy :)

Dzeyy neden başkalarının görüşü bu kadar önemli? Siz sevdiyseniz sorun yok bence. Takilmayin artik elalemin dediklerine lutfenn..

Dzeyy aras benımde hosuma gıdıyor oyle dusunme benve esımde atac dıyor dalga gecıyor herkez yaprak ayrıcagın ısmı ama anlamı buyukluk beykerden gelen ısım

Dzeyy ya sen milleti niye takiyon ki canm çocuk senin çocuğun bizde oglumuuzun adını Hüseyin Aras koyucaz inşallah bence çok güzel isim 38. Haftam bitti arasımı bekliyorum Allah’ın izniyle 😇☺️

Dzeyy canım bende oğluma Aras ismini koydum. İsimlerin bir sürü anlamı var Kargo gibi deseler ne olacak millet herseye konuşur bosversene onları. İcine sinen ismi koy senin yavrun

Busu oo katılmazmı dedım ne alaka yanı kendı babamı yanıma cekıyım dedım ıddıaya gırdık sadece sen oyle düşünüyorsundr dedım babamda dedıkı Aslan dıye ısım mı konulur çocuğa 🙄 tüm fanatıklerın arasında kaldım😂

• Busu bunu yanıtladı.
    • Busu bunu beğendi.

Zlhb Allah yardım etsin zor fanatiklerle uğraşmak benim eşimde koyu Galatasaray lı ama hiç isime takılmıyor 🤣

Dzeyy bende aras bırakacam da herkes de bi yorum geliyor sen ve eşin beğendiyse olay bitmişti