Rabia30-Adem Berfin_kycn inşallah canım çok tuhaf bir duydu bide benim iki kaybım var inşallah vardır
Berfin_kycn Rabia30-Adem benim de bir düşüğüm oldu o yüzden tedirgin ediyordum hala da öyle 😅🤦♀️😍rabbim yardımcımız olsn
FERAH45 Rabia30-Adem var gibi canim kaç dk sonra çıktı cizgi eczacı bana 5-10 dk sonra çıktığında doğru değil buharlaşma demişti. Net kırmızı olmadığı sürece
Rabia30-Adem Susamvemom valla canım yaptım hayal meyal bi çizgi oluşuyor du bide uykudan yeni uyanmıştım bana öyle geliyor dedim bakmadım direk duşa girdim çıktım baktım çizgi var
Rabia30-Adem tazeanne__ senin dediğin gibi yaptım canım yine görünüyor yakından daha net duruyor resim de pek belli olmuyor. Bide test için kusura bakma idrar dağılmış biraz
tazeanne__ Rabia30-Adem Estağfirullah öyle şey mi olur ne kusuru 🥰 çizgiyi gördüm 🦋 henüz çok yeni gibi duruyor inşallah vardır tatlım hayırlısı olsun 🙏
Zhrnz Rabia30-Adem silik.cizgi var hakkinda.hayirlisi olsun insallah cnm gunun gelmesini bekleyip tekrarlamanda fayda var 🤗
Kbrahrl Rabia30-Adem canım kanda pıhtılaşma varsa erken öğrenmen çok iyi olmuş bende adetime 5 gün varken testim böyle çıkmıştı hemen iğneye başladık şimdi 25 haftalık hamileyim. Gözünaydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ☺️♥️
Kbrahrl Rabia30-Adem rabbim korktuğuna uğratmasın 🙏🏻 Evet canım kan testinde 15 çıktı beta aspirine başla dedi (ama ben zaten 5 aydır kullanıyordum haberi yoktu doktorun) vajinal ultrasonda beta 1000i geçtikten sonra her 2 günde bir çağırıp baktı gördükten sonra iğneye başladık
Snszasla Rabia30-Adem var canım hayırlı olsun bende adetten bir gün önce yapmıştım pozitifti gözün Aydın 🤗🐣
Fatmaa_ferikk Daha çok yeni olduğu için silik çıkmış benim yaptigimda da böyleydi ama hastaneye gidince hamileligimin pozitif olduğunu söylediler. Kötü yorumlara aldırma sen 😉
minikmucizem1_ Rabia30-Adem canım bende adetten 3 gün Önce yapmıştım seninkinden dahada silikti sonradan koyulaşti coi şükür darısı başına inşallah 🤲