mmylmz Rabia30-Adem çok sılık gibi ama nette degıl adet geçmedıyse bekleyın 1 2 gun daha öyle tekrarlayın
Emelclk Rabia30-Adem geçtikten sonra yap canım. 3 gün varmış 1 gün geciksin 4 gün sonra yap inşAllah hamilesindir. Bana da dua et 🥰🙏🏻
Rabia30-Adem Emelclk inşallah canım hayırlısı rabbim hepimize anne olmayı nasib etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲 ben yarın kan vericem çünkü bende kan pıhtılaşması var o yüzden erken den iğne vurmam lazım
Userkbr Rabia30-Adem cnm benimde adetime 3 gün kala silik çıktı bugün yaptım böyle çıktı 😔🤷♀️ https://imgyukle.com/i/J1OCrN
Emelclk Rabia30-Adem Rabbim şifa versin arkadaşım. Tabi kan testinde daha erken öğrenebiliyorsun zaten. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz. Dediğin gibi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰
Kbrahrl Rabia30-Adem canım kanda pıhtılaşma varsa erken öğrenmen çok iyi olmuş bende adetime 5 gün varken testim böyle çıkmıştı hemen iğneye başladık şimdi 25 haftalık hamileyim. Gözünaydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ☺️♥️
aktkr Rabia30-Adem benimde böyleydi ama değilmişim kuzum. Adetim 4 gün gecikti sonra adet oldum. Doktora gidip kan bile verdim ama malesef 😔
Rabia30-Adem Sena09 inşallah vardır canım kimleri yok diyor isnanin morali bozuluyor herşeyin hayırlısı
Naime_mva Rabia30-Adem silik çizvi aynı benim gibi,benim daha adetime 5 gün vardı,uykuda hamile olduğumu görüp test yapmışdım😍🥰reglim geççti tam kızardı,şimdi 20 haftadayız sağ salim kucağına al İn şa Allah,hayırlısı olsun canım🥰😍😘moralini yüksek tut