Rabia30-Adem Sena09 inşallah vardır canım kimleri yok diyor isnanin morali bozuluyor herşeyin hayırlısı
Naime_mva Rabia30-Adem silik çizvi aynı benim gibi,benim daha adetime 5 gün vardı,uykuda hamile olduğumu görüp test yapmışdım😍🥰reglim geççti tam kızardı,şimdi 20 haftadayız sağ salim kucağına al İn şa Allah,hayırlısı olsun canım🥰😍😘moralini yüksek tut
nimet_52 Rabia30-Adem canım bende adete 3 gün kala yapmıştım ve bu sekıl de çıkmıstı ya suan 18 haftalığım 😊😊😊
Aycalyaa Rabia30-Adem inşallah vardır canım 3 gün bekle tekrar yap yeri belli gibi çizginin ama sen garantiye al
Berfin_kycn Rabia30-Adem ozmn gayette normal 😍var var sen kafayı yemedin ay aynı ben😄🤦♀️ben inanmayıp gözlerimi iki elimle açmıştm yine inanmamıştmm ablama atmıştm ben mi yanlış görüyorum diye😂çok tatlı bi telaş rabbim kucağına almayı da nasip etsin❤️
Azimegurs Deleted5544 bence yok yani azcik bile belli degilki ikinci cizgi cok soluk hem gunun de varmis istiyormuydun canim gunun gecerse kan verirsin cikar
tazeanne__ Rabia30-Adem inşallh vardır ama sanki buharlaşmanın sonucunda oluşan çizgiye benziyor gibi. Testi ikiye ayırıp altından baksan aslında daha net görülebilir
Rabia30-Adem Berfin_kycn inşallah canım çok tuhaf bir duydu bide benim iki kaybım var inşallah vardır