Aycalyaa Rabia30-Adem inşallah vardır canım 3 gün bekle tekrar yap yeri belli gibi çizginin ama sen garantiye al
Berfin_kycn Rabia30-Adem ozmn gayette normal 😍var var sen kafayı yemedin ay aynı ben😄🤦♀️ben inanmayıp gözlerimi iki elimle açmıştm yine inanmamıştmm ablama atmıştm ben mi yanlış görüyorum diye😂çok tatlı bi telaş rabbim kucağına almayı da nasip etsin❤️
Azimegurs Deleted5544 bence yok yani azcik bile belli degilki ikinci cizgi cok soluk hem gunun de varmis istiyormuydun canim gunun gecerse kan verirsin cikar
tazeanne__ Rabia30-Adem inşallh vardır ama sanki buharlaşmanın sonucunda oluşan çizgiye benziyor gibi. Testi ikiye ayırıp altından baksan aslında daha net görülebilir
Rabia30-Adem Berfin_kycn inşallah canım çok tuhaf bir duydu bide benim iki kaybım var inşallah vardır
Rabia30-Adem tazeanne__ senin dediğin gibi yaptım canım yine görünüyor yakından daha net duruyor resim de pek belli olmuyor. Bide test için kusura bakma idrar dağılmış biraz
AsyaNildaa Rabia30-Adem var gibi görünüyor.adet gününde bir daha denemeni öneririm.eger varsa hayırlı olsun 😘
Berfin_kycn Rabia30-Adem benim de bir düşüğüm oldu o yüzden tedirgin ediyordum hala da öyle 😅🤦♀️😍rabbim yardımcımız olsn
FERAH45 Rabia30-Adem var gibi canim kaç dk sonra çıktı cizgi eczacı bana 5-10 dk sonra çıktığında doğru değil buharlaşma demişti. Net kırmızı olmadığı sürece
Rabia30-Adem Susamvemom valla canım yaptım hayal meyal bi çizgi oluşuyor du bide uykudan yeni uyanmıştım bana öyle geliyor dedim bakmadım direk duşa girdim çıktım baktım çizgi var