34 haftalık bebek vefatı
CerenVarol Allah yardımcım olsun canım çok üzüldüm bende hamileyim çok etkilendim Rabbim en kısa zamanda acını hafifletecek bir bebek daha nasip etsin sana inşallah Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🙏🙏Allah rahmet eylesin 😔😔
CerenVarol başınız sağolsun çok acı inşallah tez zamanda tekrar hamile kalır çocuğunuzu kucağınıza alırsınız
CerenVarol ahh gözün aydın öyle sevindim ki ❤️ Umarım bi ömür hep birlikte olursunuz elleriniz yürekleriniz hiç ayrılmasın 🙏🏻
Aycann12 saglimli sihatli almayi nasip etsin rabbim insallah herkeze 🙏🙏🙏😘😘
Btugl ayy insallah canimm insallah 🙏🙏🙏🙏😘😘😘
Btugl rabbim oyle buyukki belkide bu benim en buyuk sinavimdi ama 10 ay sonra bi mujde umut verdi insallah nasip eder saglikli sihatli🙏🙏allahim isteyen herkeze nasip etsin eli ayagi duzgun minnak bi evlat🙏🙏🙏😘😘😘🥰
Kbrasuer teswkkir ederim canim suan 4 haftalik hamileyim rabbimin izniyle insallah 🙏🙏🙏😘😘
Sila7166 allah razi olsun canim😘😘🙏🙏 dua her derde deva💕💕🙏
Seymasel68 ben goremedim ama eşim ve ailem gordu zaten ailem ve esim defnettiler kizimi
Seymasel68 suan 4 haftalik canim sende hamilemisin
RumeysaAkd allah razi olsun canim rabbim buyuk cok hemde.sadece dua bol bol dua.suan 4 haftalik hamileyim.benim tavsiyem kendine minige dikkat et gerekirse doktorunu deistir kontrollerini aksatma yuregini ferah tut stres yapma
031965 merabalar oncelikle cok gecmis olsun allahim yardimciniz olsun🙏isterseniz bir kac doktora gidin ödeminiz fazlaysa ayaklariniz şişse bole bastirinca icime giriyorsa ihmal etmeyin tansiyonunuza bakin.bebisinizin hareketleeini takip edin
Sabireeray allah razi olsin canimm🙏🙏 yuksek tansiyon ve kanimda pihtilasma varmis preaklamsi gecirdim agir oyizden olmus 4+ protein kacagi varmis ama fatkedilememis .ama rabbim 10 ay sonra gene nasip etti insallah saglikla olur bu sefer🙏🙏🙏
CerenVarol Çok ama çok üzüldüm, Rabbim sabır versin ve tez zamanda kucağınızı doldursun insAllah.
CerenVarol inşallah canım rabbim gönlüne göre versin sağlıkla al kucagina canım
Berennn bu 10 ay okadar zorduki suan ne hissediyorsam beni anliyorsun hala sol yanimda bi aci ve bogazimda koca bir dugum var ne zaman deniz kizim desem yada bahsetmeye calissam hala aglarim.😣ama rabbim buyuk buda benim sinavimmis o nerde o olur veren o alanda cok sukur gene olucak insallah allahimin izniyle🙏🙏🙏meleginizi xok optum omrunuz uzun saglikli olsun🙏🙏😘😘😘💕💕
gzmysn aminn camimm allahim herkese nasip etsin knsallah💕💕🙏🙏
Eyslg evet cok tesekkur ederim allah razi olsun🙏🙏🙏
Papatyasever ucakla herhangi bir ilgisi yokmus sadec3 gebelik zehirlenmesi gecirmisim agir ve kanimda pihtilasma varmis