CerenVarol 40 gün önce doğum yaptım yazını yeni okudum ağladım 17 haftalık benimde bir cennet kusum var yazın kalbime çok dokundu o ayda yeni hamileymisim uygulamayi indirmemisim bile tarihi sonradan farkettim heyecanla sohbetin sonuna geldim ne yazdin hamilemisin diye oh çok şükür canim çok çok sevindim şuan okadar mutlu oldumki rabbim sağlıkla kavustursun aklıma geldikce dua edicem sana sende hep dua et cnm dua en iyi ilaç
34 haftalık bebek vefatı
DlstM cok tesekkur ederim canim allah razi olsun agir preaklamsi gecirmisim.birde genetik testleri yaptirdigkmizda kanimda pihtilasma cikti.ama cok sukur suan 4 haftalik hamileyim😘🙏🙏
CerenVarol süper çok sevindm inşAllah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
Btugl canimmm allahim evladinada sanada uzun omurler versin🙏🙏🙏🙏😘😘❣yavrusunu kokla benim yerimede.rabbim okadar buyukki dualarima nefes du bana suan evet 4 haftaligim rabbim cok buyuk vefende o alanda rabbim herkezw nasip etsin kimseyi sinamasin cok ama cok tesekkur ederim allah razi olsun senden❣❣❣🙏🙏🙏🙏😘😘
DlstM aminnn canim insallah rabbim saglikli sihatle nasip etsin herkeze🙏🙏🙏🙏😘😘😘
CerenVarol çok iyi yapmisin canım sevincimizde beraber üzüntümüz de beraber ne postlar açılıyor okunuyor yorum yapılıyor ki senin postun çok masum duygulu yasamasan iyiydi rabbim kimseye yasatmasin ama sende o seçilmiş annelerdensin seninde cennette bekleyenin var
Btugl rabbim banada bunu nasip etmis belkide benim sinavimdi vardir bi bildigi rabbimin dedim ve dualara sarildim.🙏rabbim cok buyuk kimse inancini kaybetmesin gene nasip eder olmayanlarada🙏 dua en buyuk ilac
CerenVarol ewet bende coraspirin kullandım doktor yeni kesti 32 haftaya kadar kan sulandırıcı inede kullanıyorum her gün 6 aydır kullanıyorum Doğuma kadar
CerenVarol sendende allah razı olsun cnm ve yürekten inaniyorum denizini kucağına alacaksın 🙏🙏
CerenVarol aynen öyle cnm bende 2017 kasım ayı yaşadım isyan etmedim ama çok üzüldüm çok ağladım verende o alanda o dedim 6ay sonra rabbim nasip etti şuan minigim yanimda ona bakarak yaziyom bunları sende alacaksın kucağına mis kokulunu ve bizim gibi olan herkese isteyip olmayan herkesin kucağını boş koymasin yaradan ne mutluki sen bu sınavı güzel gecirmisinki yaradan içine bir umut yerlestirdi inşallah sonuda güzel olsun
CerenVarol başın sağolsun canım 😔 bebegin seni cennette beklicek insallah tez zamanda tekrar rabbim evlat nasip eder
CerenVarol masaallah canim’benim rabbim tamamina erdirsin insallah bol bol dua et canim yer gok dua ile 😘
CerenVarol aynı acıları bende yasadım bebegının yuzunu gostrdıler mı bıze godtermedıler dı
CerenVarol şuan kac haftalıksın canım
CerenVarol rabbim size sabırlar versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim de tansiyon sıkıntım var yükseliyor 14-15’lere çıkıyor ilaca başladık gün içinde hep kontrol ediyoruz ama ilaç etkisini gösterince düşüyor etkisi geçince tekrar yükseliyor burun kanamam da var 26 haftalığım
Merhaba tekrar hatırlatıp üzmek istemem ama bi kaç soru sorabilir miyim? Ben de bu ara benzer sorunlar yaşıyorum doktorum da önemsemiyor çok kafam karışık
CerenVarol can çok üzüldüm gözlerim dolarak okudum öncelikle başınız sağolsun rabbim sabır versin inşallah biran önce toparlarsin bebişin kalbinin durma sebebi neydi acaba Dr ne dedi tansiyon mu
CerenVarol canım cok üzüldüm yaşadıklarım canlandı seni okadar iyi anlıyorumki benimde 32 haftalık kızım karnımda öldü daha sonra bir sene sonra kızımı dünyaya getirtim tabi ı psiklojyi uzun süre atamıyorusun bende hala panik atak kaldı ama herşey düzelir canını sıkma
CerenVarol cok sevindim canim allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ins canim 🙏