Mm1507 benim tanıdığım yeni doğum yaptı sizin gibi doğum haftasindayken hiç problemi olmadı rahat olun ağrılar hepimizde var evet doguma kadarda olucak sanırım😔

Yasemin00 kız bende yarim dünya oldum sorma şişik heryerim biri iğne soksa patlicam neredeyse 🤣

Arzucan ciğer geliştirici iğne falan oldum olurda erken doğum yaparsam solunum sıkıntısı olmasın kuveze girmesin diye insallah hepimiz sağ Salim kucaklarımıza alırız 🙏

Sema__ canım benimde fıtık başlangıcım var doktor normal olur demişti senin doğumun nasıl olucak ?

Yasemin00 yaso ya bak ümitlen işte, şimdi dal gibi 😁 yani hamile kalmadan önce diyelim. Verir yine o bünyesi sağlam. Bizim de Allah kerim Arzucan

Mm1507 Allah’ın izniyle erken olmaz issallah saglikli sihatli olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi🙏😊

Arzucan bende 35 haftalığım kasık ve karın ağrılarım var sık sık değil ama arada adet ağrıları gibi oluyor böyle olan varmı virüsten hastaneyede gidemiyorum ama 🙄

Aman hamilelikte serbest boş ver bacım bak ben saldım serbest yeter banim iskeler gibi dolaştıgım 😂birazda tospik olam 🤭

Gncplt ben gittim valla hastaneye mecburum dedim dinlemedim virüs falan napiyim🙄

_zehra_ seni o profesör yaktı nasıl olduda bilemedi nasıl olmuş profesör acaba😏