Arzucan az kaldı sabret. Benimde 30 dan sonra daha da arttı ağrılar. Bikac hafta sonra yatalak olacam sanırım 🤭

Bgm_01 vala keşke yollayabilsem bu enerji biraz anormal😂 ama erken doğum riskim var dinlenmem gerekiyor şu zamanlar 🤗

_zehra_ gittikçe zorlaniyom kız çok sistim bide bacaklarım bı görsen hamilelikten hemen sonra rejim yapmam şart oldu 🙄

SevdaMila yok git bencede önemli bizim ihmal etme derim allaha emanetiz yapcak bişey yok maalesef 😔

Arzucan aman ödemdir o boşver. Sağlıkla doğsun da yusufcan, kilo verilir önemli değil. Relax ol son günlerini mutlu geçir. Doğurunca özleyeceksin karnındaki günleri herşeye rağmen 🥰

_zehra_ haklısın kız da ne bilim bacaklarımı görünce kütük gibi moralim bozuluyo valla issallah veririm kilo yoksa yandik😁

Arzucan verirsin kuzum .peşinde koşarken kilo falan kalmaz merak etme 😘 çok da almadın sen 30 la doğuranlar var rahat ol

Arzucan alalh yardim etsin bizlere hayırlıca kurtulalım inşallah kızlar sağ salim çocuklarımızı alalım kucağımıza inşallah

36+4um bende ama erken doğum riskim var bakalım hayırlısı bende de akıntı oluyor beyaz korkuyorum ilk hamilelik olunca nişan falan mi diye günde iki kez falan böyle adet olacakmışım gibi sancım oluyor bacak agrisi bende de var kramp içinde soda içiyorum faydası oluyor

Mm1507 benim tanıdığım yeni doğum yaptı sizin gibi doğum haftasindayken hiç problemi olmadı rahat olun ağrılar hepimizde var evet doguma kadarda olucak sanırım😔

Yasemin00 kız bende yarim dünya oldum sorma şişik heryerim biri iğne soksa patlicam neredeyse 🤣

Arzucan ciğer geliştirici iğne falan oldum olurda erken doğum yaparsam solunum sıkıntısı olmasın kuveze girmesin diye insallah hepimiz sağ Salim kucaklarımıza alırız 🙏

Sema__ canım benimde fıtık başlangıcım var doktor normal olur demişti senin doğumun nasıl olucak ?

Yasemin00 yaso ya bak ümitlen işte, şimdi dal gibi 😁 yani hamile kalmadan önce diyelim. Verir yine o bünyesi sağlam. Bizim de Allah kerim Arzucan

Mm1507 Allah’ın izniyle erken olmaz issallah saglikli sihatli olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi🙏😊