_zehra_ valla ben kızı normal yapamamısım bunumu yapcam allahım bile bile dogurtacak beni yav 🤨

Arzucan mehmet hoca detaylı raporunu gösterdi, bak burda 1 hafta gerideymiş soylemedi mi dedi. Yoo dedim bişey demedi .Oda şaşırdı. Hele tansiyon sorununa hiç girmiyim. Soyledigim halde 1 kere bile ölçmedi 😡😡

Öle bi adeti yok ne tansiyon ne kilo ölçüyo neden bilmem bide para ödü yoduk ona oka azından da zorla laf alıyoduk 😏

_zehra_ bide para aldı o kadar kız özel gibi haram olsun ona valla sinir olmamak elde değil inanki😠

Arzucan öyle valla özel gibi veriyoduk her ay parasını ama konuşmaya bile üşeniyodu. Düzgün bi ultrason fotosu bile yoktu elimde , vermiyodu ki

_zehra_ ben zaten hatırlıyosan gitmek istemiyoz diyodum kız işte tahliller bitsin diyoduk hep yaa

_zehra_ yok kız ben kaç kere aradım doktorumu bı sorun olduğunda hep konuştu benle su ilacı al iç falan hep tavsiyelerde bulundu sizinki hepten sigirmis bişey olmaz ondan😏

_zehra_ bi.seker yüklemesi kaldı ama onu da artıknorda yapamıycaz galba korkudan zor giderim oraya