Arzucan bendede kabızlık başladı 1 haftadır malesef. Bacak değil ama kaşık ve bel ağrım var.

Sema__ bende hiç uyumadigim için çok halsizim akıntım başladı bı dogursakta Allah’ın izniyle kurtulsak zor döneme girdik az kaldı ondan sanırım bu ağrılar sizin bellimi gününüz doğum icin

Arzuderinn bacaklarım gece agriyo uyuyamıyorum zaten sırt üstü yatamiyorum nefes alamıyorum artık bekunis verdi doktor bana kabızlık için 3gunde bir cikiyorum çok sistim o yüzden 😔

Arzuderinn kaburgaların ağrısı çok kötüdür bilirim yatamazsin kalkamazsin Allah hepimizin yardımcısı olsun doğuran kadar böyle cekicez ağrı sanırım ☹️

Arzucan bende geceleri agrıdan dönüp duruyorum Canım ama bende aksine günde 2 kez çıkıyorum. 34 gün kaldı bakalım beklerse

Arzucan her dönemin ayrı bi sıkıntısı var gibi :) belli haftalara göre dağılmış:)) şimdi miğde yanması çok zorluyor. Neyseki az kaldı sağlıkla alalimda kucağımiza herşeye deger

deniznisa diz kapakları neden agrır ya benimde çok agrıdı günlerce daha yeni hafifledi. Tuvalete girince bile agrııdan aglayasım geliyordu kalkmak ayrı dert zaten 🙄

Arzuderinn Evet haklısınız elimize alana kadar bebislerimizi bu ağrılar hep olacak sanırım 😕

Buko35 benim bütün bacaklarım agriyo kemiklerim bedenim heryerim şişti zaten minoset verdi doktor ağrım için 😔

Buko35 benimde 16 nisan doğumum bakalım o güne kadar nasıl gecicek zor gecicek ama belli😕

Arzucan benimde akıntı baya çoğaldı 🤦‍♀️ Nisan’ın 27 si normal doğum gözüküyor şuanlik. Tabi nezaman gelirse🤷‍♂️ Mayıs başıda olabilir 🤗

Bende 35 haftadayım ama bugünden beri kasığımda Bi ağrı var bacagımı yukarı cekmek istesem bile kramp giriyor neden acaba

Arzucan ayniyiz bu gun 35+0 oldum cok agrim var bel agrisi adet sancisi gibi kabzlik yok sukur. Yemek yiyemiyorum. 2 gundude bebek cok cok aktif haatta dogum belirtisi oldugundan korkuyorum

simsekkiz8 evet agdet olcakmisim gibi ağrı bendede var buara bende 35+0 haftaligim çokta oynuyo bebiş benimde kaç kg sizin bebiş gittinizmi yakınlarda doktora nstye girdinizmi peki

35+2 karın kasık ağrısı başladı 2 gündür erken gelicek diye korkuyorum 🤦‍♀️

Arzucan canim ben Azerbaycanliyim bizde nst cihazi ulkede yok ilk defa burda duydum o cihazi. 32 haftada gutmisdim en son 2 hafta onde gozukuyodu 2500 kq 44 boy 1 haftaya yeniden gidicem insallah bakalim ne soylicek.

Dilaraozturk bacaklarıma giriyor benimde kramp yatıp kalkarken zorlanıyorum şişti zaten bacaklarım kütük gibiyim resmen ayaklarım şişti ayakkabım olmuyo artık☹️