Arzucan bendede kabızlık başladı 1 haftadır malesef. Bacak değil ama kaşık ve bel ağrım var.
35 haftalık hamileler nerdesiniz👋😉😊
Arzuderinn bacaklarım gece agriyo uyuyamıyorum zaten sırt üstü yatamiyorum nefes alamıyorum artık bekunis verdi doktor bana kabızlık için 3gunde bir cikiyorum çok sistim o yüzden 😔
Arzucan 30. Haftalarda kaburga ağrım vardı ağlıyordum gece kalkıp buna şükür ediyorum :)
Arzuderinn kaburgaların ağrısı çok kötüdür bilirim yatamazsin kalkamazsin Allah hepimizin yardımcısı olsun doğuran kadar böyle cekicez ağrı sanırım ☹️
Arzucan her dönemin ayrı bi sıkıntısı var gibi :) belli haftalara göre dağılmış:)) şimdi miğde yanması çok zorluyor. Neyseki az kaldı sağlıkla alalimda kucağımiza herşeye deger
Arzuderinn Evet haklısınız elimize alana kadar bebislerimizi bu ağrılar hep olacak sanırım 😕
Bende 35 haftadayım ama bugünden beri kasığımda Bi ağrı var bacagımı yukarı cekmek istesem bile kramp giriyor neden acaba
Arzucan ayniyiz bu gun 35+0 oldum cok agrim var bel agrisi adet sancisi gibi kabzlik yok sukur. Yemek yiyemiyorum. 2 gundude bebek cok cok aktif haatta dogum belirtisi oldugundan korkuyorum
simsekkiz8 evet agdet olcakmisim gibi ağrı bendede var buara bende 35+0 haftaligim çokta oynuyo bebiş benimde kaç kg sizin bebiş gittinizmi yakınlarda doktora nstye girdinizmi peki
35+2 karın kasık ağrısı başladı 2 gündür erken gelicek diye korkuyorum 🤦♀️
Arzucan canim ben Azerbaycanliyim bizde nst cihazi ulkede yok ilk defa burda duydum o cihazi. 32 haftada gutmisdim en son 2 hafta onde gozukuyodu 2500 kq 44 boy 1 haftaya yeniden gidicem insallah bakalim ne soylicek.
Dilaraozturk bacaklarıma giriyor benimde kramp yatıp kalkarken zorlanıyorum şişti zaten bacaklarım kütük gibiyim resmen ayaklarım şişti ayakkabım olmuyo artık☹️
Arzucan neden sezeryan olacan canım sen mi istedin