Annevecanliblog hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün.kısmetse bende cihanda doğum yapıcam haftaya cuma inşallah o zamana kadsr normal gelir die dua ediorum fotoğrafçı falan varmıydı doğum esnasında
Sadece 2 saat süren epiduralsiz normal doğum hikayem 🥰
Annevecanliblog özeldemi dogum yaptınız
Annevecanliblog ayyy darısı bizim başımıza inşalalh çok güzeldi 🥰 Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
Annevecanliblog gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat etsin 🥰 benimde eşimle kan uyuşmazlığım var ben 0 negatif eşim A pozitif. Bebeğinizi kan uyuşmazlığı yada sarılıktan ötürü küveze aldılar mı merak ettim ?
Tugba_58 bebeğin çıktığı yer ve idrar yaptığın yer farklı delikler canım idrar deliğine takılıyor
Seymagms inşallah canım benim rahat olmak önemli bence her aşamada akışına bırak son günlerinin tadını çıkar ❤
Zuziik pazar günü olduğu için yoktu malesef tek kötü yanı oydu ama pazartesi yani ertesi gün çekim yaptık
Zuleyhaaslan Amin inşallah canım ❤
_mrv Evet yarım saat falan küvöze girdi solunumu kontrol edildi. Sorun olmayınca çıkardılar. Sarılıkta da doktor kontrolündeydi. İki günde bir kan alınıp değerlerine bakıldı. 6. Günde 13 oldu değeri 8. Günde de 13 tü. Sarılık kiloya gününe göre ölçülüyo aynı zamanda.
Annevecanliblog ama her doğumda takılmıyo heralde
Annevecanliblog ne güzel sağlıkla büyüsün 🥰
Annevecanliblog allah size bagislasin miniginizi, gozunuz aydin :) kesi icin uyusturduklari zaman bebegin kafasi cikarken cok aci hissi yasadiniz mi en skntili durumun o oldugunu soyluyorlar da genelde 🤷🏻♀️
Cuma günü suni sancı ile normal doğumum olacak inşallah açılmam olursa bende ne sancı var ne suyum. Geldi normal olmayacak diye korkuyorum dua edin bana 🤲🏻
Allahım evladınıza uzun ömürler nasip etsin
Annevecanliblog ülke virüsle uğraşırken ne kadar rahat olunabilir bilmiyorum ama deniycem canım rabbim yardımcımız olsun
Tugba_58 Sanırım takılıyor çiş ve kaka yapılmaması için hem lavman hem sonda
Annevecanliblog İsveç iksiri hamile kadınların tüketimine uygun değildir diye biliyorum
Mellike çok teşekkür ederim ❤ Hayır hiç acı hissetmedim zaten uyuşturulduğu için. Dikerken de hiç hissetmedim. Doğumun hiçbir aşamasında acı hissetmedim sadece belimde ağrı vardı ❤
Cok guzel dogum yapmissin Allah anali babali buyutsun insallah peki ozelde ne kadar dogum yaptin acaba
Leyla-kaya1233 Ah canım benim inşallah en az benim kadar güzel geçer doğumun senin rahat olman çok önemli rahat ol vücuduna ve bebeğine güven allah yardımcın olur ❤