tugbats Amin canıım 😊❤
Sadece 2 saat süren epiduralsiz normal doğum hikayem 🥰
Annevecanliblog var mu peki böyle kolay bir doğum için tavsiyelerin canım 🙂 Rabbim pamuğuna sağlıklı hayırlı ömür versin
Annevecanliblog Ayy resmen duygulandım 😌 Maşallah hepimize böyle rahat doğum nasip olsun inşallah 🙏
Guguni evet 37. Haftada olmuştum çatın müsait demişti normal için hep normal istediğim için sezaryeni konuşmadık bile
Olich çok teşekkür ederim ❤ Amiiin 🤲🏼
Annevecanliblog tmm cnm çok sağol sağlıcakla kalın ♥️
EsKaYa Çok teşekkür ederim canım ❤ herkesin farklıdır ama bence bol hareket etmek yürümek önemli ben son aylarda özellikle hiç oturmadım. Bebek kanala rahat yerleşiyor ve isveç iksiri içmem önemliydi bence onun çok kolaylaştırdığını düşünüyorum. Bok hareket ve isveç iksirinden başka bir şey yapmadım ❤
Seymagms evet benim de ufaktan belim ağrıyordu ama hep vardı bel ağrım. Ben de hiçbir belirti olmayınca korktum hatta gelmeyecek herhalde sezaryene kalcam diye ama bir anda suyum geliverdi stres yapma akışına bırak ❤
mhmtcnr Amin canım inşallah ❤
Annevecanliblog normal doğumda sondayı neden takıyolar ki
Annevecanliblog benım de en başından beri hep bel agrım var bu hafta çogaldı ama bana da gelmeyecekmiş gibi geliyor bnde normal doğum yapmayı çok istiyorum inşallah herşey yolunda gider senin gibi aniden başlar dogumum🤲😇
Annevecanliblog hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün.kısmetse bende cihanda doğum yapıcam haftaya cuma inşallah o zamana kadsr normal gelir die dua ediorum fotoğrafçı falan varmıydı doğum esnasında
Annevecanliblog özeldemi dogum yaptınız
Annevecanliblog ayyy darısı bizim başımıza inşalalh çok güzeldi 🥰 Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
Annevecanliblog gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat etsin 🥰 benimde eşimle kan uyuşmazlığım var ben 0 negatif eşim A pozitif. Bebeğinizi kan uyuşmazlığı yada sarılıktan ötürü küveze aldılar mı merak ettim ?
Tugba_58 bebeğin çıktığı yer ve idrar yaptığın yer farklı delikler canım idrar deliğine takılıyor
Seymagms inşallah canım benim rahat olmak önemli bence her aşamada akışına bırak son günlerinin tadını çıkar ❤
Zuziik pazar günü olduğu için yoktu malesef tek kötü yanı oydu ama pazartesi yani ertesi gün çekim yaptık