Eeddaaa

Eeddaaa canım 38. Haftadan itibaren isveç şurubu içtim ve 36. Haftadan sonra her gün bir saat yürüdüm. Kiloyu da dert etme inşallah emdiğinde o kadar hızlı kilo alıyor ki şu an oğlum 4 kilo oldu ve bazı kıyafetleri küçük gelmeyr bile başladı doktoruna güven takma kafana ❤

Guguni evet 37. Haftada olmuştum çatın müsait demişti normal için hep normal istediğim için sezaryeni konuşmadık bile

EsKaYa Çok teşekkür ederim canım ❤ herkesin farklıdır ama bence bol hareket etmek yürümek önemli ben son aylarda özellikle hiç oturmadım. Bebek kanala rahat yerleşiyor ve isveç iksiri içmem önemliydi bence onun çok kolaylaştırdığını düşünüyorum. Bok hareket ve isveç iksirinden başka bir şey yapmadım ❤

Seymagms evet benim de ufaktan belim ağrıyordu ama hep vardı bel ağrım. Ben de hiçbir belirti olmayınca korktum hatta gelmeyecek herhalde sezaryene kalcam diye ama bir anda suyum geliverdi stres yapma akışına bırak ❤

Annevecanliblog benım de en başından beri hep bel agrım var bu hafta çogaldı ama bana da gelmeyecekmiş gibi geliyor bnde normal doğum yapmayı çok istiyorum inşallah herşey yolunda gider senin gibi aniden başlar dogumum🤲😇

Annevecanliblog hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün.kısmetse bende cihanda doğum yapıcam haftaya cuma inşallah o zamana kadsr normal gelir die dua ediorum fotoğrafçı falan varmıydı doğum esnasında

Annevecanliblog gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat etsin 🥰 benimde eşimle kan uyuşmazlığım var ben 0 negatif eşim A pozitif. Bebeğinizi kan uyuşmazlığı yada sarılıktan ötürü küveze aldılar mı merak ettim ?

Seymagms inşallah canım benim rahat olmak önemli bence her aşamada akışına bırak son günlerinin tadını çıkar ❤

Zuziik pazar günü olduğu için yoktu malesef tek kötü yanı oydu ama pazartesi yani ertesi gün çekim yaptık