Annevecanliblog benım de en başından beri hep bel agrım var bu hafta çogaldı ama bana da gelmeyecekmiş gibi geliyor bnde normal doğum yapmayı çok istiyorum inşallah herşey yolunda gider senin gibi aniden başlar dogumum🤲😇

Annevecanliblog hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün.kısmetse bende cihanda doğum yapıcam haftaya cuma inşallah o zamana kadsr normal gelir die dua ediorum fotoğrafçı falan varmıydı doğum esnasında

Annevecanliblog gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat etsin 🥰 benimde eşimle kan uyuşmazlığım var ben 0 negatif eşim A pozitif. Bebeğinizi kan uyuşmazlığı yada sarılıktan ötürü küveze aldılar mı merak ettim ?

Seymagms inşallah canım benim rahat olmak önemli bence her aşamada akışına bırak son günlerinin tadını çıkar ❤

Zuziik pazar günü olduğu için yoktu malesef tek kötü yanı oydu ama pazartesi yani ertesi gün çekim yaptık

_mrv Evet yarım saat falan küvöze girdi solunumu kontrol edildi. Sorun olmayınca çıkardılar. Sarılıkta da doktor kontrolündeydi. İki günde bir kan alınıp değerlerine bakıldı. 6. Günde 13 oldu değeri 8. Günde de 13 tü. Sarılık kiloya gününe göre ölçülüyo aynı zamanda.

Annevecanliblog allah size bagislasin miniginizi, gozunuz aydin :) kesi icin uyusturduklari zaman bebegin kafasi cikarken cok aci hissi yasadiniz mi en skntili durumun o oldugunu soyluyorlar da genelde 🤷🏻‍♀️

Cuma günü suni sancı ile normal doğumum olacak inşallah açılmam olursa bende ne sancı var ne suyum. Geldi normal olmayacak diye korkuyorum dua edin bana 🤲🏻
            Allahım evladınıza uzun ömürler nasip etsin

Mellike çok teşekkür ederim ❤ Hayır hiç acı hissetmedim zaten uyuşturulduğu için. Dikerken de hiç hissetmedim. Doğumun hiçbir aşamasında acı hissetmedim sadece belimde ağrı vardı ❤