gamzelim2234 gorumcemin de rahim yapışıklıgi var tedavi sürecinde ağustosta tüp bebek koyduracak
Çikolata kisti varken hamile kalınır mı ????
gamzelim2234 bende polikistik kist vardı çikolata kisti dedi doktor 33+5 hamileyim rabbim size de nasip eder inşallah 45mm boyu da biraz uğraştırdı 1 buçuk sene kadar sonra hamile kaldım 🥰
gamzelim2234 canım benim teyzemin kızı var di bakarken de çikolata kisti vs birçok şey vardı doktor evlenince çocuğun olmayacak demişlerdi evlendi tedavi gördü ankarada bir hastanede ameliyat oldu sonrası bebeği oldu veren Allah veriyor duam seninle olacak🙏
@mervealtinipek41 benimkisi çok şükür ameliyat ile düzeltildi inşallah görümcenizde bir an önce iyileşir. Ben çok takıldığım için 4-5 ay bekle istersen sonra tüp bebek için gelebilirsin demişti bakalım herşeyin hayırlısı artık
@dentem61 böyle sıkıntılar yaşayıpta sonu güzel biten hikayeler bana çok ilham ve motivasyon kaynağı oluyor yazdığınız için çok sağol Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip ettirsin sizin adınıza çok sevindim 🥰😊
@Yldzeyll Veren rabbim imkansızda olsa veriyor herkes nasibinde ne varsa onu yaşıyor üzülmemek elde değil ama teselliyi yine kendime ben veriyorum sizin yazdıklarınızda çok iyi geliyor bugün ilk defa buraya üye oldum ama sizler beni sevindirerek ne kadar sevaba girdiğinizi bir bilseniz çok teşekkür ederim bu mübarek cuma akşamında hiç tanımadan benim için dua ettiğiniz için (duygulandım biraz) tekrardan Allah razı olsun 🙏🏻😔
gamzelim2234 inşallah dizinde güzel haberlerinizi burdan okuruz 🥰
@dentem61 Amiinnn öyle çok istiyorum ki inşallah öğrenir öğrenmez burdan sizlere haykırırım içimde tutamayıp. Allah o günleride görmeyi nasip etsin 😊😊🙏🏻
gamzelim2234 Öncelikle geçmiş olsun çikolata kisti için soğan kürünü denemenizi tavsiye ederim çok faydası oluyor kuzenim de vardı onunla yok etti inşallah size de şifa olur .
gamzelim2234 Allah sizden de razı olsun hiç bir zaman negatif düşüncelere kapılmayın Rabbim 'in hikmeti büyüktür sizin gibi ince yüce gönüllü insanin eminim kollarını boş bırakmayacaktır 💕🙏🧿
@Cerenn06 Merhaba 😍 çok teşekkür ederim yavaş yavaş burdan öğrendiklerimi uygulamaya geçiricem inş banada faydası olur 🙏🏻
@Yldzeyll Aminn inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin 🙏🏻 Sizde çok iyi bir insansınız tanışmadan bunu hissedebiliyorum inşallah yakında güzel haberleri alırız 😊♥️
gamzelim2234 amin inşallah 🥰
- Düzenlendi
gamzelim2234 nişanlıyken 7cm çikolata kistim olduğumu öğrendim doktorum evlenince hiç korunma hamile kalmaya çalış doğumunu sezeryan yapar hem kistini hem bebeğini alırız dedi. Çok sükür evlendim 3.ayımda hamile kaldım 17 haftalık hamileyim Allahım nasip ederse doğumumda ikisini bir alıcak doktor. Allahım sanada nasip etsin insallah. Banada kalmaz dediler ama kaldı bu arada yaşım 25
@Nilaydogan Psikoloji çok etkiliyor anladığım kadarıyla doktor çok olumsuz konuşunca ister istemez etkileniyorsun sanırım bende öyle oldu 😔 Allah sağ salim bebeğinizi kucağına almayı nasip etsin inşallah banada nasip olur 🙏🏻
gamzelim2234 inşallah canım güzel haberlerini mutlaka yaz Allah a emanet olun 💕
@Yldzeyll Öğrenir öğrenmez mutlaka yazıcam canım 🥰💖💖
Annnnneeesss doktor beni de korkuttu kist buyumezse felan çikolata kisti gebelikte büyür mü bebeğin gelişimine engel midir acaba