@Cerenn06 Merhaba 😍 çok teşekkür ederim yavaş yavaş burdan öğrendiklerimi uygulamaya geçiricem inş banada faydası olur 🙏🏻
Çikolata kisti varken hamile kalınır mı ????
@Yldzeyll Aminn inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin 🙏🏻 Sizde çok iyi bir insansınız tanışmadan bunu hissedebiliyorum inşallah yakında güzel haberleri alırız 😊♥️
gamzelim2234 amin inşallah 🥰
- Düzenlendi
gamzelim2234 nişanlıyken 7cm çikolata kistim olduğumu öğrendim doktorum evlenince hiç korunma hamile kalmaya çalış doğumunu sezeryan yapar hem kistini hem bebeğini alırız dedi. Çok sükür evlendim 3.ayımda hamile kaldım 17 haftalık hamileyim Allahım nasip ederse doğumumda ikisini bir alıcak doktor. Allahım sanada nasip etsin insallah. Banada kalmaz dediler ama kaldı bu arada yaşım 25
@Nilaydogan Psikoloji çok etkiliyor anladığım kadarıyla doktor çok olumsuz konuşunca ister istemez etkileniyorsun sanırım bende öyle oldu 😔 Allah sağ salim bebeğinizi kucağına almayı nasip etsin inşallah banada nasip olur 🙏🏻
gamzelim2234 inşallah canım güzel haberlerini mutlaka yaz Allah a emanet olun 💕
@Yldzeyll Öğrenir öğrenmez mutlaka yazıcam canım 🥰💖💖
Annnnneeesss doktor beni de korkuttu kist buyumezse felan çikolata kisti gebelikte büyür mü bebeğin gelişimine engel midir acaba
Buse_124 bende de çikolata kisti var 5 cmhenüz gebe kalmadım ama doktor beni çok korkutmuştu bi tanesi. Başka doktorda kafanı rahat tut allahın izniyle olur demişti bekliyorum bakalım☺️
gamzelim2234 canım ben varım ameliyat oldum her iki yumurtalıkta da vardı ve sol tüpünü kaybetmiştim bu kist yüzünden sağ tüpümde doluydu ameliyat ile temizlendi 3 ay içinde hamile kalmazsan tüp bebek yapsrız dedi doktorum yaşım genç değil ondan ilk çocuğumu bundan 5 sene önce 34 yaşımda doğurdum ve rabbim kendiliğinden verdi kızımı bana 5 sene sonra şimdi tekrar hamileyim nasipse her an doğuma gidebilirim umudunu kaybetme iki gebeliği de doğal yolla oldu çok ağladığım günlerim olfu hatta ilk çocuğundan sonra dedim olmaz artık bnm çocuğum ilk doğumu 36 saatte yaptım normal yolla olsun çok istedim
minikmucizemmmmmm bide ben 2 aylık evliyken öğrendim şu an 9 aylık evliyim o yüzdende çok üstünde durmadı doktor bide yaşım 24 bir sene dene demişti olmazsa gel demişti ama ben akışına bıraktım soğan kürü yapmıştım geçen ay ve bol dua namaz nasip sonuçta Allah can veriyo alıyo sende kendini yıpratma çok aşırı sıkıntın yoksa sabret olur inşallah
Buse_124 4,5 5cm diye hatırlıyorum canım allah sendende razı olsun bende çok korkuyordum internette okuduklarımdan çikolata kisti bebeği zehirlet diye bile okumuştum her kontrole kalbim ağzımda gidiyordum 3 yada 4.ayda kist tamamen kaybolmuştu çok şükür bi sıkıntıda yaratmadı inş seninde öyle olur
minikmucizemmmmmm bende kaç tane doktor gezdim çok ağladım doktorlara göre ben umudumu kesmiştim normal yolla olmaz tüp bebek dediler en son gittiğim doktor yaşın daha çok genç korunmayı yeni bırakmışsın 6ay akışına bırak olmazsa tedaviye başlarız dedi kistimi öğrendikten 4ay sonra hamile kaldım normal yolla rabbim sanada aratmasın inş
gamzelim2234 tatlım korkma. Asıl korkman gerekenleri atlatmışsın geçmiş olsun. Bende de çikolata kisti var. O engel değil rahat ol. Ben şuan 9 haftalık hamileyim. Banada doktorum engel değil demişti. Hiç bişi olmaz. Yakında kalırsın hamile
Tubaaa90 aminn inşallah sizinde Allah size bağışlasın. Bende geçen aya kadar çok kafama taktımda bu ay biraz daha iyiyim nasip yani kendimi ne kadar parçalasam da tedavide görsem nasip Allah kimseye aratmasın
minikmucizemmmmmm clife bitkisel macun bı araştırın isterseniz