@TheMom ameliyattan önce folik asit kullanıyordum ameliyatı yapan doktor folik asit senin hamile kalmanı etkilemez diye dalga geçmişti nasıl üstüne atlamadım o doktorun hala anlam veremiyorum 😂 okadar kötü etkiledi ki beni 🙄 inşallah tez vakitte güzel haberi alırız alınca ilk işim burda sizlere söylemek olucak 🥰🙏🏻
Çikolata kisti varken hamile kalınır mı ????
gamzelim2234 tabiki de dua ederim rabbim size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş isteyen herkese
Benim de vardı 3 cm di adetle büyür 5 6 cm olurdu. Ve ben hamile kaldım tedavisiz
@Durkayaelmas İyi canım ucuz atlatmışsın senin adına sevindim benim doktorda son gittiğimde adetim çok olduğu için ufalmaya başlamış dedi ama üç ayda bir düzenli takibe aldı kısmet işi böyle şeyler hiç umudumu kesmiyorum her zaman pozitif bakmaya çalışıyorum Allah önce bana sonra isteyen herkese versin 🙏🏻😊
@Hashasim2020 Amin canım çakşır suyu ve ginsengli macun kullanmaya başladım bu adet bitiminde rahimi güçlendirir dediler herşeyden medet umup uyguluyorum tez vakitte olur inşallah 😊🙏🏻
@Tuba3466 İnşallah sizin gibi banada tedavisiz kısmet olur çünkü psikolojik olarak böyle şeylerden çabuk etkileniyorum tüp bebek tedavisinin zor bir süreç olduğunu söylüyor çevremdekiler inşallah buna gerek kalmaz bakalım 🙏🏻
@Annnnneeesss Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Aminnn inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
gamzelim2234 aynen canım inşallah rabbim tez zamanda önce karnını sonra kucağını doldursun sen de sakın isyan etme hep dua et rabbim zamanını biliyor hiç merak etme ♥️
@Hashasim2020 Eşimde bende her zaman dua edip bol bol Kuran okuyoruz isyan etmek ne haddimize hep iyi düşünmeye çalışıyoruz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyerek kendimi teselli ediyorum 😊🙏🏻
gamzelim2234 çok haklısın canım benim ♥️
gamzelim2234
Bir başka doktora görünmeni tavsiye ederim.
Ben 30 yaşındayım rahmimin çok geride olduğunu ve kanalarimin bu yüzden az miktarda ve bir iki günde bittiğini yeni öğrendim.
Ve benim çikolata kistim vardı 10 cm onunla hamile kaldım ben. Gördüğüm tedaviler kullandigim ilaclarnhic fayda etmemisti. Ameliyatla kisti de aldırmadım çünkü aşırı yapışık vardi. Kisti aldirsam yine kist olusacakti. Ancak bana doktorlar çocuğun olma ihtimali çok az diyorlardi. Biz biraz denedik olmuyor sonra dedik ki olmuyorsa olmasın napalim tip gelişti tüp bebek tedavisine başlarız falan.
Bu arada ben kistim küçülsün diye soğan kabuklarını sıcak suda beş dk bekletip içiyordum 15 gün. Sonra 15 gün de maydonoz saplarını aynı şekilde sıcak suyla içiyordum. Bunlar rahmi temizliyor. Soğan kürü yapmadığım için zararı da yoktu yani 4 enbol kaynat yapmadım dış kabuklarini sıcak suda bekletip içtim.
Birde bir kür yaptırmıştım aktardan onu birazdan yazacağım sana.
Bir gün grip oldum dehşet ateşim var acile gittik hamile olduğumu öğrendim.
Şimdi bebegimi doğurdum. Doğumdan sonra da doktorum kistin yoktu ama yapısiklar çoktu bir ara gel bunu konuşalım dedi.
Zeyk
@gamzelim2234
Hayıt tohumu
Meryem Ana eli
Böğürtlen kökü
Civan perçemi
Bunlari karışım çay yaptirip aktarda günde bir bardak icebilirsin.
Veya bunların içinde olduğu kapsüller var aktarlarda onlardan alabilirsin. Ben öyle yapmıştım.
gamzelim2234 ben doğal yolla hamile kalanlardanim şuan 16 haftaligiz
@Zeyk Bukadar açıklama yapıp yardımcı olmaya çalıştığınız için ne kadar teşekkür etsem az Allah razı olsun. benimde poliple rahim yapışıklığı vardı geçen ay aldırdık kistime ellemedi alırsak yumurtalarında kistle gelebilir yapışıklarmış sanırsam o yüzden bıraktı ama hamileliğine engel olmaz yüksek ihtimal çok stres yapıp takma vs dedi yazdığınız otları not aldım bu ay da hamile kalmazsam önümüzdeki ay bu otları mutlaka kullanıcam tekrar düşünüp yazdığınız için sağolun 🙏🏻
@mervealtinipek41 Allah bağışlasın canım darısı bizimde başımıza
gamzelim2234
Ne demek❤️ kesinlikle stres yapma. Kendine iyi bak mutlu ol sabret şükret seyret. En doğru zamanda olucak çok gençsin hayatı pozitif karşıla. Sana dua edicem.💛💛
@Zeyk Allah razı olsun çok sevinirim çok iyi bir insansınız 😊🥰 ilk defa bu ay hiç stres yapmadım iyi düşünmeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı rabbim ne zaman isterse ozaman ol der ve olur sizinle tanıştığımada çok memnun oldum 🙏🏻😊
gamzelim2234
Ben de öyle ❣️ sevgiler gonderiyorum. Herşey güzel olacak inan 🤗💗
@Zeyk Teşekkür ederim bana ne kadar moral olduğunuzu tahmin bile edemezsiniz çok öpüyorum sizi 😊🥰🥰
gamzelim2234 gorumcemin de rahim yapışıklıgi var tedavi sürecinde ağustosta tüp bebek koyduracak