gamzelim2234 merhaba canım,geçmiş olsun öncelikle. Bende de çikolata kisti var. Evleneli 4 yıl oldu. 4 yıl içinde 2 kere hamile kaldım ve düştüler maalesef. Daha sonra olmuyor tüp bebek deneyelim dedik 6 ay önce tüp bebek denedik olmadı … şimdi tekrar tüp bebek deniyoruz yumurta rezervim az olduğu için havuz yöntemi uygulanıyor şuanda 2 ay yumurta toplama olacak 2 ay geçici menapoz ve histeroskopi artı hgs çekilecek ondan sonra transfer gerçekleşecek. Yumurta rezerwim az olduğu içinde kaliteli yumurta bulmak güç oluyor ilk yumurta toplama da 2tane 3.günde dondurulduu 5.güne götürüp riske atmak istemediler. Sana tavsiyem yumurta rezervin az ise bence geçikme yaptır tüp bebeği. Ama eğer ki şanslıysan tedavisiz hamile kalıp hamileliğini devam ettirenler gibi o zaman bekle. Eğer benim aklım olsaydı daha doğrusu 4 yıl içinde 2 kere kendiliğinden gebe kalmasaydım evliliğimin ilk yıllarında hemen başlardım tüp bebeğe. Yaşım 28 oldu maalesef. Hayalimde hep genç anne olabilmek vardı evlenir evlenmez çocuk yapıcam derdim hep ama nasip olmadı. Rabbim daha fazla geciktirmez inşaAllah bu tedavimde gelir mucizem 🤲 herkesin dileği,isteği,duası kabul olsun inşaAllah 🤲 eğer maddi durumunuz iyiyse tedaviyi öteleme.. Rabbim yardımcımız olsun 🤲