gamzelim2234 canım ben varım ameliyat oldum her iki yumurtalıkta da vardı ve sol tüpünü kaybetmiştim bu kist yüzünden sağ tüpümde doluydu ameliyat ile temizlendi 3 ay içinde hamile kalmazsan tüp bebek yapsrız dedi doktorum yaşım genç değil ondan ilk çocuğumu bundan 5 sene önce 34 yaşımda doğurdum ve rabbim kendiliğinden verdi kızımı bana 5 sene sonra şimdi tekrar hamileyim nasipse her an doğuma gidebilirim umudunu kaybetme iki gebeliği de doğal yolla oldu çok ağladığım günlerim olfu hatta ilk çocuğundan sonra dedim olmaz artık bnm çocuğum ilk doğumu 36 saatte yaptım normal yolla olsun çok istedim

minikmucizemmmmmm bide ben 2 aylık evliyken öğrendim şu an 9 aylık evliyim o yüzdende çok üstünde durmadı doktor bide yaşım 24 bir sene dene demişti olmazsa gel demişti ama ben akışına bıraktım soğan kürü yapmıştım geçen ay ve bol dua namaz nasip sonuçta Allah can veriyo alıyo sende kendini yıpratma çok aşırı sıkıntın yoksa sabret olur inşallah

Buse_124 4,5 5cm diye hatırlıyorum canım allah sendende razı olsun bende çok korkuyordum internette okuduklarımdan çikolata kisti bebeği zehirlet diye bile okumuştum her kontrole kalbim ağzımda gidiyordum 3 yada 4.ayda kist tamamen kaybolmuştu çok şükür bi sıkıntıda yaratmadı inş seninde öyle olur

minikmucizemmmmmm bende kaç tane doktor gezdim çok ağladım doktorlara göre ben umudumu kesmiştim normal yolla olmaz tüp bebek dediler en son gittiğim doktor yaşın daha çok genç korunmayı yeni bırakmışsın 6ay akışına bırak olmazsa tedaviye başlarız dedi kistimi öğrendikten 4ay sonra hamile kaldım normal yolla rabbim sanada aratmasın inş

gamzelim2234 tatlım korkma. Asıl korkman gerekenleri atlatmışsın geçmiş olsun. Bende de çikolata kisti var. O engel değil rahat ol. Ben şuan 9 haftalık hamileyim. Banada doktorum engel değil demişti. Hiç bişi olmaz. Yakında kalırsın hamile

Tubaaa90 aminn inşallah sizinde Allah size bağışlasın. Bende geçen aya kadar çok kafama taktımda bu ay biraz daha iyiyim nasip yani kendimi ne kadar parçalasam da tedavide görsem nasip Allah kimseye aratmasın

Tubaaa90 ay ne güzel bana da dua edin olur mu ben daha bebegide görmedim kese küçükmüş insaAllah bir sknti çıkmaz

Annnnneeesss benimde 6.5 cm çikolata kıstım var bi doktor deneyin biraz daha diyor birisi git ameliyat ol diyor birisi hamile kalan çok zor diyor inanılmaz bunaldim sanki 40 yaşına gelmiş 20 senedir çocuk hasreti çekiyor gibiyim 1 senedir deniyoruz 1.5 senelik evliyim 24 yaşındayım 8 9 aydır adetlerim düzensiz şu an bile 20 gündür gecikti olamadım hala şu stresi bi salamadım bütün benliğim bu oldu rabbim banada isteyen herkeze nasip etsin 😢

Tubaaa90 çok şükür ne güzel bunları duymak hoş ben ilk hamileliğim de kistle hamile kaldım ve kist erimisti ama bu doktor beni korkuttu o geçmişte kaldı büyümesin felan filan dedi

Buse_124 duydum onu hatta sipariş verecektim önümüzdeki ay için ama eşim kendini bi rahat bırak diyo aldırtmadı ☺️

gamzelim2234 bende de çikolata kisti vardı patladı iç kanamadan bi kaç kere ameliyat oldum yumurta rezervim o kadar düştü ki 1 taneydi yumurta toplama işlemi yaptırdım yaptırmaz olaydım umudum o kadar fazlaydı ki sadece iki yumurta toplandığını öğrendim 2 sene kadar doğum kontrol hapı kullandım eritsin kist oluşmasın diye 1 sene önce de aman ne olacaksa olsun deyip tedaviyi redd ettim insanın psikolojisi aşırı çöküyor ama pes etmeyin ben defalarca iç kanama geçirdim bana da belki tüp bebek tedavisi ile hamile kalabilirsin normal imkansız diyorlardı nasibinde varsa öyle bi oluyor ki rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kendinizi üzmeyin denemekten de asla vazgeçmeyin yorulmayın en önemlisi de hep dua edin 🙏🏻

gamzelim2234 bende de çikolata kisti vardı patladı iç kanamadan bi kaç kere ameliyat oldum yumurta rezervim o kadar düştü ki 1 taneydi yumurta toplama işlemi yaptırdım yaptırmaz olaydım umudum o kadar fazlaydı ki sadece iki yumurta toplandığını öğrendim 2 sene kadar doğum kontrol hapı kullandım eritsin kist oluşmasın diye 1 sene önce de aman ne olacaksa olsun deyip tedaviyi redd ettim insanın psikolojisi aşırı çöküyor ama pes etmeyin ben defalarca iç kanama geçirdim bana da belki tüp bebek tedavisi ile hamile kalabilirsin normal imkansız diyorlardı nasibinde varsa öyle bi oluyor ki rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kendinizi üzmeyin denemekten de asla vazgeçmeyin yorulmayın en önemlisi de hep dua edin 🙏🏻

gamzelim2234 merhaba canım,geçmiş olsun öncelikle. Bende de çikolata kisti var. Evleneli 4 yıl oldu. 4 yıl içinde 2 kere hamile kaldım ve düştüler maalesef. Daha sonra olmuyor tüp bebek deneyelim dedik 6 ay önce tüp bebek denedik olmadı … şimdi tekrar tüp bebek deniyoruz yumurta rezervim az olduğu için havuz yöntemi uygulanıyor şuanda 2 ay yumurta toplama olacak 2 ay geçici menapoz ve histeroskopi artı hgs çekilecek ondan sonra transfer gerçekleşecek. Yumurta rezerwim az olduğu içinde kaliteli yumurta bulmak güç oluyor ilk yumurta toplama da 2tane 3.günde dondurulduu 5.güne götürüp riske atmak istemediler. Sana tavsiyem yumurta rezervin az ise bence geçikme yaptır tüp bebeği. Ama eğer ki şanslıysan tedavisiz hamile kalıp hamileliğini devam ettirenler gibi o zaman bekle. Eğer benim aklım olsaydı daha doğrusu 4 yıl içinde 2 kere kendiliğinden gebe kalmasaydım evliliğimin ilk yıllarında hemen başlardım tüp bebeğe. Yaşım 28 oldu maalesef. Hayalimde hep genç anne olabilmek vardı evlenir evlenmez çocuk yapıcam derdim hep ama nasip olmadı. Rabbim daha fazla geciktirmez inşaAllah bu tedavimde gelir mucizem 🤲 herkesin dileği,isteği,duası kabul olsun inşaAllah 🤲 eğer maddi durumunuz iyiyse tedaviyi öteleme.. Rabbim yardımcımız olsun 🤲

Taze_hamis bide doktor biraz moral verir diye konuşmuşsun ya, İnan bana moral vermemesi daha iyi. Bana 4 yıl boyunca bütün doktorlar çikolata kisti engel değil olucak merak etme hiç canını sıkma dediler hep. Biri de çıkıp demedi ki yaşın genç ama yumurtalarının yaşı genç değil demedi. Elini çabuk tut demedi. Eğer bana böyle deselerdi başlardım hemen tüp bebeğe. Eşimin aklına girdiler eşim hep beklemek istedi normal yolla olacak diye. Şimdi bak tüp bebek aşamasındayım tüp bebekte bile ilki negatif oldu çünkü yumurtam yok yani kaliteli değiller 5.gün embriyosu idi ilki ama olmadı. Şimdi yumurta az çıkıyor 5.günü beklemeyelim dediler ve 3.günde sadece 2tanecik embriyo dondurabildiler. İnan bana amacım kesinlikle ama kesinlikle seni korkutmak değil yaşın daha çok ama çok genç rabbim inşaAllah doğal yolla Verir ama 4 5 ay daha bekle dene, ondan sonra tüp bebeği düşün bence

@Taze_hamis Merhaba yazdığınızı yeni gördüm ve ayrıca burayıda bir güncellemek istedim yazdığım yazıya cevap verenlerede çok teşekkür ediyorum ☺️ Ben bu yazıyı yazdıktan bir ay sonra Nisan ayında hamile olduğumu öğrendim doğal yolla hiçbişey yapmadan oldu şuanda doğum yapalı 3 ay oluyor ve bir oğlum oldu inşallah sizede Allah tez vakitte bu duyguyu nasip eder hayırlı zamanı geldiğinde kendiliğinden olduğuna kendi gözlerimle şahit oldum dileyen isteyen herkeste inşallah tez vakitte bu duyguyu yaşar 😊🙏🏻

@Taze_hamis Merhaba yazdığınızı yeni gördüm ve ayrıca burayıda bir güncellemek istedim yazdığım yazıya cevap verenlerede çok teşekkür ediyorum ☺️ Ben bu yazıyı yazdıktan bir ay sonra Nisan ayında hamile olduğumu öğrendim doğal yolla hiçbişey yapmadan oldu şuanda doğum yapalı 3 ay oluyor ve bir oğlum oldu inşallah sizede Allah tez vakitte bu duyguyu nasip eder hayırlı zamanı geldiğinde kendiliğinden olduğuna kendi gözlerimle şahit oldum dileyen isteyen herkeste inşallah tez vakitte bu duyguyu yaşar 🙏🏻