pyymamm Nasip yaa bakalım yarın doktorum ne diyor eğer kilosu 3500 civarındaysa konuşucam bakalım 🤗
Gelmeyen bebişler
Asd92 İnşallahhh 🙏🏼❤️ Ama benim ki normal gelmicek galiba 😂 Ben ne kadar hazır olursam olayım o nasıl isterse
şimdiden parmaklarında oynatıyorlar valla 😂
nbhtdmryuce benimde 4 kilo civari gorunuyo suan 40+4 normal denemek istyrm doktorumda kabul etti dun gece kanli nisan geldi ara ara sanci var ama gelen yok simdilik
nbhtdmryuce aynen yaa 😂nasip işi bu doğumda sağlıklı olalım da artık nasıl gelirlerse gelsinler. Yaş kaç bu arada?
Bende 38+1 oldum bugün doktora gittim 2 cm açılman var dedi nst istedi ama onda sancı çok az gözüktü eve gönderdi cuma tekrar gel bi daha çatı muayenesi yapacaz dedi
Benim de bugün tam 40 hafta doldu bebek daha kanala girmemişti hiç ağrım sancım yok nst de de çıkmıyor zaten nişan sırt ağrısı adet ağrısı hiç bişey yok sanki zamanı dolduran biz değiliz aksine kendimi çok iyi hissediyorum..Bebeğin boynunda kordon var bi tur bu yüzden suni veremeyiz dedi doktor napıcaz bilmiyorum bekliyoruz öyle tavsiyelere açığım 🤷🏻♀️
40+2 olduk bizde hiç bir belirtide yok. 3.700 olmuş oğlusum. Doktor bu hafta gelmezse 41de sezeryana alacağız mecburen dedi. Hiç gelmeyecekmiş gibi duruyor. Hala kıpır kıpır maşallah, sancım da hiç olmuyor. Allah'ım hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...
nbhtdmryuce hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun ne dicekler acaba
Dag34 hayırlısı olsun inşallah hakkınızda inşallah normal olur bi an önce gelir bebişin ❤️🙏🏼
Asd92 26 🤗 aminn sağlıklı bi şekilde inşallah 🙏🏼❤️
oznur112 Çok iyi açılmanın olması benim açılmamla ilgili hiç bi şey demedi sadece normal çatın dedi
Aytenkaratas Hayırlısı olsun canım ya inşallah gelir normal bi şekilde🙏🏼 Kordon sıkıntı olur mu acaba doktorunuz bi şey dedi mi ?
pyymamm merak ediyorum bende bakalım ☺️🙏🏼
yesil52 Aminn inşallah 🙏🏼 Sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebişlerimize ❤️
38+2 deyim, sürekli regl ağrısı çekiyorum 2 gündür kahverengi lekelenmeler var. Bugün doktorum elle muayene etti rahim incelip yumuşamış dedi heyecandan bu ne demek yani yakın mı doğum bile diyemedim 😬