Masal78 hadi hayırlısı inşallah🥰 normal mi sezeryan mı?
Gelmeyen bebişler
nbhtdmryuce bizim kızlar nazlı ama sanirim benim kız foto çekimini bekliyor nasip olursa bu haftasonu hamile foto çekincem
Nilton Ahh bizim kuşlar gelmiyorlar Mart bebekleri Nazlı çıktııı 😇❤️
nbhtdmryuce aminn çok teşekkür ediyorum 🤲🏻👼🏻 39. haftadayım Kilosu 3150 normal için uygun ama günler geçince niye nst de sancı çıkmıyor, hiç belirtim de yok gibi şeylerle insan telaş yapıyor 🙈
Nilton kilosu çokk iyiymiş yaa maşallah benim ki tospikk 😆 benim sancım çıktı geçen muayanemde çatı muayanesi yaptı iyi dedi kilolu tospik 😂
nbhtdmryuce 38+6 olduk bizde bugün kontrolmz vardi 2900:)) normal dogum gözüktğu icin bende cok kilolu olsun istemiyorm
Nurhayatacar bence karın agrısı dogım belirtisi değildir cünkü dr nane limon iç geçer dedi 😅
nbhtdmryuce yaaa masallah annesi güzel beslemişsin demek ki 🤩 siz sağlıklı olun da gerekirse sezaryen olsun. Her ne kadar normal istesekte kararı minnoşlar veriyor 😎👼🏻
ZeynepAksoy Maşallah yaa çok iyi heralde bi tontiş benimki ☹️ Normal istiyordum Ama bu gidişle zor gibi 😕
Nilton bizde bekliyoruz doğumuna karar verildi mi nasıl olucak bana suni ile dediler
nbhtdmryuce bende 10 gunden fazladr yalanci dogum sanciları çekiyorumm.artık her seferinde ümitlenmekden yoruldum😕.artk gelsn istiyorm yaa🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nurhayatacar bebeyin kaç kilo canm
Nilton Evet artık öyle bakıyorum sağlıklı olsunda hiç mühim değil 😍
Yarın bakalım doktorumuz ne diyor :)
nbhtdmryuce bebeyin kaç kilo canm.kaç haftalıkzn
cavrosay Vallahi biz daha sabırsızız ama bizim minikler çok rahat takılıyorlar 🐣☺️
cavrosay En son 3200 grdı ama şuan 3 buçuk 3600 olmuştur 38+3 🐣
Nilton senin dr da baya güzel çözüm üretmiş çok güldüm 🤣🤣🤣
cavrosay pazartesi günü 3250 gr ölçmüştü dr. Sanırım 3500 ile doğurum diye dusunuyorum
nbhtdmryuce belinde ağrı yok ama bacaklarında oluyo ara ara. Geçen hafta çarşamba girmiştim en son 3.240 demişti. Sizin bebeişin kilosu nasıl peki?