nbhtdmryuce bizim kızlar nazlı ama sanirim benim kız foto çekimini bekliyor nasip olursa bu haftasonu hamile foto çekincem

Nilton Ahh bizim kuşlar gelmiyorlar Mart bebekleri Nazlı çıktııı 😇❤️

nbhtdmryuce aminn çok teşekkür ediyorum 🤲🏻👼🏻 39. haftadayım Kilosu 3150 normal için uygun ama günler geçince niye nst de sancı çıkmıyor, hiç belirtim de yok gibi şeylerle insan telaş yapıyor 🙈

Nilton kilosu çokk iyiymiş yaa maşallah benim ki tospikk 😆 benim sancım çıktı geçen muayanemde çatı muayanesi yaptı iyi dedi kilolu tospik 😂

nbhtdmryuce 38+6 olduk bizde bugün kontrolmz vardi 2900:)) normal dogum gözüktğu icin bende cok kilolu olsun istemiyorm

nbhtdmryuce yaaa masallah annesi güzel beslemişsin demek ki 🤩 siz sağlıklı olun da gerekirse sezaryen olsun. Her ne kadar normal istesekte kararı minnoşlar veriyor 😎👼🏻

Nilton bizde bekliyoruz doğumuna karar verildi mi nasıl olucak bana suni ile dediler

nbhtdmryuce bende 10 gunden fazladr yalanci dogum sanciları çekiyorumm.artık her seferinde ümitlenmekden yoruldum😕.artk gelsn istiyorm yaa🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Medineygn 41+3 maksimum bekleme süremiz olacak daha sonra eger her şey yolundaysa normal dogum için suni deneriz demişti. Ama dr karar değiştirir mi bilemiyorum :(

Nilton Evet artık öyle bakıyorum sağlıklı olsunda hiç mühim değil 😍
                Yarın bakalım doktorumuz ne diyor :)

cavrosay Vallahi biz daha sabırsızız ama bizim minikler çok rahat takılıyorlar 🐣☺️

cavrosay pazartesi günü 3250 gr ölçmüştü dr. Sanırım 3500 ile doğurum diye dusunuyorum

nbhtdmryuce belinde ağrı yok ama bacaklarında oluyo ara ara. Geçen hafta çarşamba girmiştim en son 3.240 demişti. Sizin bebeişin kilosu nasıl peki?