Pesperu Medineygn evet ama doğum anında sancılar aralıksız olduğu için o zaman 50 bile zor geçiyormuş yani ben böyle okudum bir çok yerde zaman geçtikçe korkuyorum valla bilmiyorum nolcak
Pesperu papatyam95 papatyam95 bana da hiç alttan bakmadı 40+5 bence de mantıklı olan bu,sanırım doğum başladığında açıklığa bakacak ya da başlamazsa tetiklemek için
nbhtdmryuce turkhtac hadi hayırlısı inşallah yaz burdan merak ettim :) benimde yarın muayanem var bakalım
nbhtdmryuce papatyam95 benim geçen hafta ağrım çuktığı için baktı yarın bakıcak mı tekrar bilmiyorum ama bi an önce gelicekse gelse keşke hiç istemeyerek sezeryana giricem ☹️
nbhtdmryuce Aytenkaratas Anladım canım inşallah hayırlısı olur. Ondan ayrıca korkuyorum o kadar sancıyı Çek açılman güzel bi seviyeye gelsin sonra sezeryana alınmak çok zor yengemin başına gelmişti aynı şey hem normal hem sezeryan bi yanda ağrı sancı çekti
Aytenkaratas nbhtdmryuce haklısın çok zor kişi yorgun düştüğü için doğum sonrası da toparlanması zorluyormuş insanı..Herkese kolay doğumlar nasip olsun inş 😊
Adazeynep-inAnnesi nbhtdmryuce bu yıl kızlar erken doğuyor dediler çok endişe etmiştim ama bizim 40+4 bitiyor tık yok sezeryandan da korkuyorum
nbhtdmryuce Adazeynep-inAnnesi senin ki maşallah cidden gelmeye pek niyeti yok 🐣 bende korkuyorum sezeryandan ama normalden daha çok 😂 yarın gidip konuşucam Doktor benim için uygun olanını elbet bilir
Adazeynep-inAnnesi Medineygn al benden de öyle plates topu ile kanka oldum koltuk yerine onda oturuyorum artık yaaa
Adazeynep-inAnnesi Medineygn yaaa 40+5 olduk ve şuan hem kasık ağrısı ve bel ağrısı peydah oldu kasildim kaldım yaaa
Adazeynep-inAnnesi Medineygn adetlerim de sancılı olurdu ama bu nefesimi kesiyor kivrandiriyor sabahı sabah edeceğiz galiba
Adazeynep-inAnnesi nbhtdmryuce benim Dr pazartesi izinden dönecek başka Dr da istemiyorum pazartesi gününü bekler mi bilmiyorum şuanda