Zeyzeyn spinal fıtığı etkilemiyor canım doktorum öyle söyledi kayısı kompostosu yapmıştım evde gaz olayı bende ikinci gün oldu büyük tuvaleti hastanede yapamadim lavman yaptılar

Burcuanne kolay değil öyle soyliyim birilerine muhtaçsın hep ama anneler güçlü olmak zorunda katlanilmicak gibi degil 😊

Roje oldu evet uyuşuktu o sıra çok hissetmedim ben

• Roje bunu yanıtladı.

neso_ aminn inşallah darısı tüm bebeğine kavuşmayı bekleyenlere 🙏

meyrAA25 âmin canım allah razı olsun 💞🙏 maalesef o gitmedi devam ediyo bide lohusayken bide kendini üşütmemek gerekiyor süt üşümesin diye daha çok giyiniyo insan terledikce daha çok kaşıniyo ama uykusuzluktan yada dikiş acısı falan oluyo arada o aklıma gelmiyor eskisi kadar 😑

Nevinnn bir kere mi bazıları 4 kere yapildi ve hissedilmis çok acıdı diyolar

Roje yok canım zaten seni ameliyatta biri tutuyo ve nasi durman gerektiğini gösteriyo

• Roje bunu yanıtladı.

Nevinnn canim bu karna bastırma işleminden bahsediyorum yani ameliyattsn sonra

Nevinnn gönderisini yanıtladığım arkadaş bebek kakasını yapınca sezeryana alındım demişti onu sordum

Roje he yoo dediğim gibi bi kere bastirdilar uyuşuktum anlamadım bilmiyorumki yarın pansuman gidicem çokta kananam yok ondamı acaba

• Roje bunu yanıtladı.

Nevinnn galiba ondan yaa o zaman ben ameliyattan çıkınca kendi kendime yapıyım nereye tam olarak bastiriyolar

nektarin_moms nstye bağlıydım sancı çekerken bebeğin kalp atışı yavaşlamış hemşireler kontrol için gelip baktıklarında bir terslik olduğunu anlayıp koşup doktoru çağırdılar ve suyumu onlar patlattı yeşil mekonyum dediler yani kakasını yapmış belli oluyor zaten ve acilen eşimden onay alıp beni 1 dk içinde ameliyathaneye aldılar

Nevinnn Allah analı babalı büyütsün İnsAllah benimde kızım olacak bende de fıtık var üç tane doktor sezeryan diyor ama normal istiyorm daha önce çat a falan baktirmamis miydiniz da direk sezeryan yaptınız ben ikisinden de tedirginim