Roje yok canım zaten seni ameliyatta biri tutuyo ve nasi durman gerektiğini gösteriyo

• Roje bunu yanıtladı.

Nevinnn canim bu karna bastırma işleminden bahsediyorum yani ameliyattsn sonra

Nevinnn gönderisini yanıtladığım arkadaş bebek kakasını yapınca sezeryana alındım demişti onu sordum

Roje he yoo dediğim gibi bi kere bastirdilar uyuşuktum anlamadım bilmiyorumki yarın pansuman gidicem çokta kananam yok ondamı acaba

• Roje bunu yanıtladı.

Nevinnn galiba ondan yaa o zaman ben ameliyattan çıkınca kendi kendime yapıyım nereye tam olarak bastiriyolar

nektarin_moms nstye bağlıydım sancı çekerken bebeğin kalp atışı yavaşlamış hemşireler kontrol için gelip baktıklarında bir terslik olduğunu anlayıp koşup doktoru çağırdılar ve suyumu onlar patlattı yeşil mekonyum dediler yani kakasını yapmış belli oluyor zaten ve acilen eşimden onay alıp beni 1 dk içinde ameliyathaneye aldılar

Nevinnn Allah analı babalı büyütsün İnsAllah benimde kızım olacak bende de fıtık var üç tane doktor sezeryan diyor ama normal istiyorm daha önce çat a falan baktirmamis miydiniz da direk sezeryan yaptınız ben ikisinden de tedirginim

Arslaan_-_68 neden kendinizi riske atiyosunuzki evet sezeryan zor ama riske atmauin6serin ben çabuk toparladım allah gücünü veriyo merak etmeyin bugün 6.günüm çok şükür bi şikayetim yok her işimi yapabiliyorum süpürge tutmak dışında bide aşağıya eğilmek dışında böyle zamanlarda riske atmamak en iyisi ben direk sezeryan istiyodum zaten isabet oldu