Nevinnn canım bende planlı sezeryan olucağım ve en son cuma günü kontrolum var ben 38+1 yada 38+2 de almasını istiyorum doktorumun bunu doktoruma söylesem uygun görürmü 2. Gebeliğim ve 1 yasından oğlum oldu için baya zorluk çekiyorum bunu doktorumda biliyor bi sıkıntı olmaz dimi desem doktoruma bilmedim için size soruyım bide dedim😊 bu arada rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Masal78 âmin allah razı olsun 🙏 sezeryanda 10 gün önce alınıyo gününden doktorun daha iyi bilir canım

Nevinnn bel fıtığınız olduğunu nasıl anladınız ben hiç bel fıtığı için doktora gitmedim üst üste iş yapınca soldan kalçada tutulma oluyo kalkınca zorlanıyorum

Nevinnn Allah analı babalı büyütsün. Benim de fıtığım var 2 tane. L4-L5 ve L5-S1 olarak fıtıklar. Henüz beyin sinir cerrahiyle görüşmedim salı randevu var. Ama doktorum normal üzerine yoğunlaşmış. Anlayamadım 🤷‍♀️ Yataktan kalkamıyorum, yürürken sol bacağım uyuşuyor, çok oturursam kuyruk sokumum acıyor. Tavsiyeleriniz var mı?

Nevinnn ALLAH anali babali buyutsun canm bense suan 38+4 um sali gunu sezeryan olucam. Benimde ayninsenin gibi fitik oldugu icin beyin cerrahinin karariyla sezeryana karar verildi. Ama bana fitik.oldugu icin genel anestezi yapariz dedi doktorum seni nasil spinal yaptilar ? Birde gaz olayi icin bisey ictinmi komposto felan

Nevinnn bel fıtığı normal doğuma engel mi benim de bel fıtığım varb

Nevinnn karnınıza bastırma işlemi oldu mu? Sağlıkla büyütün bu arada ☺️🌼

Nevinnn darısı bizd olsun geçmiş olsun iyi günlere büyütün inşallah

Nevinnn ay ne güzel bi hikaye oldu okurken o kadar sakindimki güzel geçmiş. Diğer doğum hikayelerinde özellikle normal doğum hikayelerini okurken içim darlanıyor çıldırasım geliyor öyle korkunç şeyler yazıyolarki insanın normal doğuracağı varsada geri kaçıyor yani çok güzel geçmiş darısı başıma inşallah

Nevinnn canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün bahtını güzel kılsın inş ❤ kaşıntı hakkında konuşmuştuk şimdi ne durumdasın geçti mi merak ettim 😁

Nevinnn hayirli olsun saglikla büyutun insallah kilosu ultrasonla uyumlu çıktı mi?

nektarin_moms bence son zamanlarda duygusallık iyi değil hem sizi hem bebişi strese koyarsınız ve doğumunuz açısından olumsuz yönleri var bende sizin gibiydim hatta görümcem benden bir gün önce doğum yaptı çok ağladım korkuyordum sıra bana geldi diye ama çok pişmanım sancımı erken başlattı açılmam 3cm üstüne çıkmadı 24 saat sancı çektim %100 sancım vardı artık dayanamıyordum bebeğimde kakasını yapınca hemen sezeryana alındım yani normal sancıları çekip sezaryene alınmak çok kötü keşke normal yapsaydım diyorum ama olmadı .. bunun için sana önerim hiç canını sıkma kendini doğumuna motive et güzel şeyler düşün hiç stres yapma 😊🤗

Senarslanceliktas 2 sene once dayanilmaz bel agrisiyla gittim o sıra çalışıyodum da diz kapağına ağrısı vuruyodu doktora gidince mr falan sonra öğrendim