Nevinnn hayirli olsun saglikla büyutun insallah kilosu ultrasonla uyumlu çıktı mi?

nektarin_moms bence son zamanlarda duygusallık iyi değil hem sizi hem bebişi strese koyarsınız ve doğumunuz açısından olumsuz yönleri var bende sizin gibiydim hatta görümcem benden bir gün önce doğum yaptı çok ağladım korkuyordum sıra bana geldi diye ama çok pişmanım sancımı erken başlattı açılmam 3cm üstüne çıkmadı 24 saat sancı çektim %100 sancım vardı artık dayanamıyordum bebeğimde kakasını yapınca hemen sezeryana alındım yani normal sancıları çekip sezaryene alınmak çok kötü keşke normal yapsaydım diyorum ama olmadı .. bunun için sana önerim hiç canını sıkma kendini doğumuna motive et güzel şeyler düşün hiç stres yapma 😊🤗

Senarslanceliktas 2 sene once dayanilmaz bel agrisiyla gittim o sıra çalışıyodum da diz kapağına ağrısı vuruyodu doktora gidince mr falan sonra öğrendim

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Seher63 normal doğumdan korkuyorum ve bebeğim iri. Henüz doğum şekline karar vermedik onu riske atmak istemiyorum. Maalesef cesaretli değilim. Kakasını yaptığını nasıl anladılar?

Tugba_58 mecbur takılıyoruz çünkü uyuşuk oluyosun ve idrarını tekzip edemiyosun düşün geliyomus ben yapiyomusum farkında bile değildim🤷‍♀️

Ozlm_k ben size diyimki riske atmaya gerek varmı canınız daha önemli evet sezeryan zor ama katlanilmicak gibi degil bende güçlü olmak zorundasın çünkü sana ihtiyacı olan bi minik var allah annelere güç veriyo merak etme 😊

Zeyzeyn spinal fıtığı etkilemiyor canım doktorum öyle söyledi kayısı kompostosu yapmıştım evde gaz olayı bende ikinci gün oldu büyük tuvaleti hastanede yapamadim lavman yaptılar

Burcuanne kolay değil öyle soyliyim birilerine muhtaçsın hep ama anneler güçlü olmak zorunda katlanilmicak gibi degil 😊

Roje oldu evet uyuşuktu o sıra çok hissetmedim ben

• Roje bunu yanıtladı.

neso_ aminn inşallah darısı tüm bebeğine kavuşmayı bekleyenlere 🙏

meyrAA25 âmin canım allah razı olsun 💞🙏 maalesef o gitmedi devam ediyo bide lohusayken bide kendini üşütmemek gerekiyor süt üşümesin diye daha çok giyiniyo insan terledikce daha çok kaşıniyo ama uykusuzluktan yada dikiş acısı falan oluyo arada o aklıma gelmiyor eskisi kadar 😑

Nevinnn bir kere mi bazıları 4 kere yapildi ve hissedilmis çok acıdı diyolar

Roje yok canım zaten seni ameliyatta biri tutuyo ve nasi durman gerektiğini gösteriyo

• Roje bunu yanıtladı.

Nevinnn canim bu karna bastırma işleminden bahsediyorum yani ameliyattsn sonra

Nevinnn gönderisini yanıtladığım arkadaş bebek kakasını yapınca sezeryana alındım demişti onu sordum