BİZDE 7 HAFTALIGIZ.
Ekim anneleri toplanali!!!
8+0
Bugün itibariyle 10+0 olduk şükür 😊
Acaba burda Ekim’de gebeliğini öğrenen anneler için mi Ekim’de Doğum yapacaklar için mi açıldı bu post anlamadım bu ay da nr sancısı
7+1 olduk bizde bugün fasulyeyiz 🥰 Ben bu hafta karın ağrısı dışında yoğun belirti yaşamıyorum bazen hamile olduğumu unutuyorum 😃😃
Merhaba kızlar🙋🏻♀️ Bizde 10+1 olduk çok enteresan mide bulantım azaldı normalde 12 haftaya kadar sürer sanıyordum benimle aynı durumu yaşayan varmı?? 🤔
Mervenur_kcbs Ekimde doğum yapacaklar için canım
incikinannesi benim de azaldı hatta çok olmadı benim öyle 1 2 kere onlarda geçti
Kızlar dua edin cuma gittiğimde kalbini göremedi keseye göre küçük kalmış geç döllenme olabilir dedi zaten adetime göre tam 2 hafta geri ultrosanda ben ilk gittiğimde 94.84 tü değerim 1 haftalık falan demişti zaten çok korkuyorum kalbi oluşmazsa kürtaj olursam diye dua edin ptesi kalbi oluşmuş ve sağlıkla atıyo olsun hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar nolur
Merhabalar, 8+5 olduk :) Mide bulantıları ara sıra kasık ağrılarıyla devam ediyoruz
- Düzenlendi
4114eb Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gittiğinde sağlıklı bi bebişin olacağını öğrenirsin inşallah. Allah yardımcın olsun ❤️
Kiwi12 8+4 💓
4114eb Kaç haftalık oldu canım? Benimde geç duyuldu da ondan sordum. Gönlünü ferah tut inşallah kalp sesini duyarsın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah yardımcın olsun 🌸🌹🤲🏻
incikinannesi gittiğimde 6+4 tü keseme göre ama bebek küçük kalbini bulamıyorum dedi Allah razı olsun seninde gönlünden geçen en güzeliyle seni bulsun inşallah sağlıkla kucağına al kuzum sende
Kiwi12 9+4 🎈
9-10 haftalık benimki doktorum da net bilmiyor bulantım çok nadir oldu ve canım en çok su böreği istiyor :)
[silindi]
Kiwi12 8+4 ama dün dr gittim 8+0 çıktı normalmi bilmiyorum belki bebişim küçük oldugu için ölçülmedi 🙋🤰💜💜
4114eb Bende 7 haftayı az geçmişti öyle dinlemiştik kalbini gönlünü ferah tut inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için 🌼🥰