Bizdede son 14 gun insallah bakalim bizimki nzm gelecek💙. Rabbim hepimize sağ sağlim kucaklarimiza almayi nasip etsin!

TMervee ne yapacağımı şaşırdım artık doğum başlasın Diye hurma yürüyüş plates hiç biri şu ana kadar bir fayda saglamadi bakalım ne zaman gelmek isteyecek beyefendi 😂

Mgtl

Mgtl valla hurma mideme dokunmasina rağmen sabah akşam yiyorum plates yürüyüş yapıyorum hareketliyimde ama keyfine kalmış bakalım hayirlisiyla alalım inşallah kucağımiza 🤲☺️

Mayqueen_16 aynen canım ya çarşambaya doğum olmasa gidecem bakalım bebiş çok kilo alırsa normal doğum zorlaşır o yüzden günüm gelince devamlı kontrol altında olmamz gerek belkide suni sancı verir doktorum en son 38.haftada kanala girmeye başlamış demişti yani sancıyla desteklerse kolay doğum olurmuş bakalım ☺️

Son 8 benimde 🙃 3 gündür ara ara sancılarım oluyor 2 gün önce hafif lekelenme oldu yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz 🤭

Usluglhn düzenliyse mutlaka şiddeti artacak yada sıklaşacaktır valla bu gece bile gelebilir 🙈 sabaha bakmışsınız kucağınızda 😍

Benimde son 8 bugün nst ye girdik ilk defa. Sancı yok dedi doktor 20-28 arasındaydı ne nişan ne da başka bişey hiç bi belirti yok Usluglhn sizin nasıl agrı veya sancılarınız oluyo benim ilk hamileliğim hiç bi fikrim yok