Mayqueen_16 Derya152533 Umaymete Rukiye1992 inanmıyorum resmen aynıyız peki ne yapalım böyle 🤭🙄☺️ Sezeryan mı olcak sizce
Mayqueen_16 Korkusuz çok mu rahat bizimkiler 🤣 bedenimin normal doğuma hazır olduğunu söyledi doktor ama bebek belirleyecek herşeyi dedi. Beklemek çok zor. Bir de etraftan baskı çok. Çookk bunaldımmmm
Mgtl Korkusuz hurma yiyor musun squat yap. Birliktelik de doğum başlatır diyorlar birde merdiven in çık inșALLAH istediğin şekilde doğum yaparsın 🤗
Korkusuz Mayqueen_16 aynen canım ya çarşambaya doğum olmasa gidecem bakalım bebiş çok kilo alırsa normal doğum zorlaşır o yüzden günüm gelince devamlı kontrol altında olmamz gerek belkide suni sancı verir doktorum en son 38.haftada kanala girmeye başlamış demişti yani sancıyla desteklerse kolay doğum olurmuş bakalım ☺️
Mayqueen_16 Mgtl günde 7-8 adet hurma yiyorum aynı şekilde ananas da 🙈 30a yakın square. 7bin adım yürüyüş. 3 kez merdiven inip çıkıyorum. Ama bana mısın demiyor bizim oğlan 🤭🤣
Korkusuz Mgtl Mgtl valla hurma mideme dokunmasina rağmen sabah akşam yiyorum plates yürüyüş yapıyorum hareketliyimde ama keyfine kalmış bakalım hayirlisiyla alalım inşallah kucağımiza 🤲☺️
Umaymete Mayqueen_16 bilmiyorun ki geçen hafta ara ara sancılarım oluyordu .Bu hafta tık yok nazli çıktı kızım 😍
Rukiye1992 Mayqueen_16 ara ara kasık agrım oluyodu bugün kontrolüm vardı sancılarım düzene girmiş 1, 2cm açılma varmış yatış yapalım dedi doktor istemedim evim yakın diye sancılarım artmaya başladı. Inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız 🤲😊
Angeleyes Son 4 ama kizim nazli cikti. Ne gelen var ne giden. Artik daha dogmadi mi diye sorulmasindan da sıkıldım. Keyfimden duruyorum sanki.
Mayqueen_16 Angeleyes aynı şekilde sürekli soruyorlar 😪 bu toplumsal baskı hayatımızın her alanında olmak zorunda mı 😪 bugün sesli ağladım artık
Goktugun-annesi2 Angeleyes aynı sorun bendede var dışarı çıkmak istemiyorum artık herkes soruyor 😏 son 4 hiç belirti yok 🤦🏼♀️
Canannncan Mayqueen_16 maşallah yaa ben hiç bişey yapamıyorum ara sıra yürümek ve bikaç tane hurma yemek dışında 🙈
Mayqueen_16 Gamzemehmet tüm belirtilere göre burdan haberleşelim 🙏🏼 Aynıyız bari birbirimize teselli veririz 💐
Kbra7777 Son 21 bakalım ne zaman gelecek çok heyecanlıyım ufak sancılarım var nst de düzensiz günler geçmiyor çok ilginç 🐣