Hiç bir belirti yok kızlar 🤭 ne yapıcaz
Son 8 🤣 Mart anneleri
Benimde son 8😊
Benimde son 8😃
Son7 hiç gelmeyecek gibi 😁
Mayqueen_16 bizimde şu andan itibaren son1 ama herhangi bir belirtimiz yok gelmiyor 😭😂
Son 18 🙋♀️
Korkusuz çok mu rahat bizimkiler 🤣 bedenimin normal doğuma hazır olduğunu söyledi doktor ama bebek belirleyecek herşeyi dedi. Beklemek çok zor. Bir de etraftan baskı çok. Çookk bunaldımmmm
Mayqueen_16 aynı durumdayım sizle 38+1 olduk 🤷🏻♀️🤰🏻👼🏻
Derya152533 Umaymete Rukiye1992 inanmıyorum resmen aynıyız peki ne yapalım böyle 🤭🙄☺️ Sezeryan mı olcak sizce
Son 4 ama kizim nazli cikti. Ne gelen var ne giden. Artik daha dogmadi mi diye sorulmasindan da sıkıldım. Keyfimden duruyorum sanki.
Mayqueen_16 benim de 10 yarın doktorum.ne diyecek bakalım.☺️
Mgtl günde 7-8 adet hurma yiyorum aynı şekilde ananas da 🙈 30a yakın square. 7bin adım yürüyüş. 3 kez merdiven inip çıkıyorum. Ama bana mısın demiyor bizim oğlan 🤭🤣
Harika 😁 yarın haber eder misin 🙏🏼 İnşallah güzel haberler alırsın
Son 9gun gelesi yok gibi benim kide🤣🤭
Angeleyes aynı şekilde sürekli soruyorlar 😪 bu toplumsal baskı hayatımızın her alanında olmak zorunda mı 😪 bugün sesli ağladım artık
Son 21 bakalım ne zaman gelecek çok heyecanlıyım ufak sancılarım var nst de düzensiz günler geçmiyor çok ilginç 🐣
1004nese
Harika 😁 yarın haber eder misin 🙏🏼 İnşallah güzel haberler alırsın
Gamzemehmet tüm belirtilere göre burdan haberleşelim 🙏🏼 Aynıyız bari birbirimize teselli veririz 💐
Kbra7777 biraz daha vaarr sizin 🙏🏼 Sabırlı olucaz 💐 bakın biz ne yapalım 🤣