• Gebelik
  • Cinsiyeti söylemeyen doktorlar🤨

Ilaydamyy Genelde erkekler çabuk belli olur derler ama yanılma payı da oluyor. Erkek demiştir %50 ihtimalle de erkek olacağı için tutmuştur. Bana da geçen hafta 10+6 da erkek gibi bir çıkıntı var ama yanılma payı da var dedi. Benim içime doğan da erkek o ayrı ama yine de 12. haftadan önce yanılma payını yüksek görüyorum.

11+1 öğrenmiştim devlette birazda doktorun tecrübesine bağlı :)

Artemis0 eşimde çıkıntı görüldüğünü söylüyor du hastanede sonra doktor söylemedi ama esim bacak arasında bisi var dedi burdaki herkes kız dio adım adım annelik sayfasındaki de kız dio bilmiorum

Esr36 bilmiorum doktorun moralide yerinde değildi zaten bi tuhaflar yaa

Ilaydamyy az daha sabret canim emim olmadiklari icin de soylemiyolar bende 16 haftalikken falan anca ogrendim

Mryslny tahminini neye göre yapiosun cnm🤗 analtirmisin bn bakınca anlamadm da

Ilaydamyy Uzulme canim. Benim doktorumda 12 haftalik gittigimde soylememisti bende sormamistim. 16. haftada doktor kendisi soyledi kesin erkek dedi. Zaten erken soylediklerinde sonradan degisebiliyor en iyisi 16. haftada ogrenmek.

mavisimm haklısın cnm sabirsizim biraz bide hormonlar nedeniyle Çok çabuk sinirleniyorum😄

Ilaydamyy ben bugün öğrendim 11+2 de erkek dedi bugün 14+1 im kesin erkek dedi erkekse cabuk belli oluyormuş. Özele gidiyorum bu arada

Ben birer hafta aralıklarla iki özel dr a gittim ikisinde söylemedi. 15. Haftada Devletteki söyledi.. bu sene ne okuduysa devletten fayda gördüm ben Şaşırtıcı 🤔