SerenYiitolu bisey dicem ya benim bebegim en cok sirt yatinca tekmeliyor. Acaba oyle rahatsizmi oluyor ki. Oyle uyumuyorum ama dinlenirken fln. Vuruyorda vuruyor😃
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
- Hafta 3 kilo aldim
Tbberk benimde bu sıkıntım var kaç haftalıksın şuan sırt üstü yatmak iyi değil ama bende en çok sırt üstü yatınca rahat ediyorum
53 ile hamile kaldım 49 a düştüm. Şimdi yine 53 kiloyum. 16. Haftamdayım. İkiz gebelik taş çatlasa 65-67 olmak istiyorum ama bakalım inşallah aşırı derecede iştahım açılmaz dicek de imkansız sanırım.
SerenYiitolu ben nerdeyse 18 yasında sonra hep dışardaydım hep gurbet hayatı yaşadım ama evlendikten sonra daha çok koyuyor insana gurbet allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🙂
Ben 14.haftamdayım 500 gram aldım. İnsallah toplamda 10 kiloyi gecmeyiz hic birimiz. Bide hemen geri verelim mümkünse😀😀
SerenYiitolu 21+4 yani tv izlerken yatakta uzanirken fln ne zmn sirt ustu yatsam arka arkaya tekmeliyor.
Daha çok yeniyiz 6 haftalık ama herkes onu ye bunu ye bişeyler tıkıyor ağzıma şimdiden 1 kilo almışım sonumu düşünemiyorum 😔 help meee 🙏🏻
Burak-ve-annesi aynen öyle bekarken hiç bişe düşünmüyor ki insan özlem oluyor ama bi kaç arkadşnla buluşuyorsun geçiyor☺
Tbberk doktoruna bi danış istersen canım ama öyle uzandığın zaman kafan yüksekte olsun bide azda olsa yana meyil vermeye özen göster bebişin hareketli maşallah 😍☺
58le hamile kaldım ilk 4 ay bulantılar yüzünden 55e düştüm şimdi 58-59um 29 haftalığız ☺ Kilo almış saymıyorum şimdilik 😁🙈
SerenYiitoluaynen doktor ultrosana bakarken senin bbgn nie hic durmuyor dedi. Masallh😂
Meryem4290 siz baya şanslıymışsınız😂
Tbberk hareketli bi bebiş seni bekliyor doğduklarında da ayını oluyorlarmış😂😂
Tbberk ben çok şekerli bişe yediğimde durmadan tekmeliyor onun haricinde arada sırada benimki uykucu annesine çekmiş bende bebekken böyleymişim hep uyurmuşum 😂😂
SerenYiitolu bulantılar mahvetmişti Doğumdan önce veremediğim kiloları hamileyken verdim 😁 ama şu bi gerçek Allah dağına göre kar veriyor 13.haftadan beri 4aydır bel sırt ağrıları çekiyorum kilo alsam hiç dayanılmazmış 😔
SerenYiitolu yandim o zmn desene. Bn cok tatlida yemem