58le hamile kaldım ilk 4 ay bulantılar yüzünden 55e düştüm şimdi 58-59um 29 haftalığız ☺ Kilo almış saymıyorum şimdilik 😁🙈
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
SerenYiitoluaynen doktor ultrosana bakarken senin bbgn nie hic durmuyor dedi. Masallh😂
Meryem4290 siz baya şanslıymışsınız😂
Tbberk hareketli bi bebiş seni bekliyor doğduklarında da ayını oluyorlarmış😂😂
Tbberk ben çok şekerli bişe yediğimde durmadan tekmeliyor onun haricinde arada sırada benimki uykucu annesine çekmiş bende bebekken böyleymişim hep uyurmuşum 😂😂
SerenYiitolu bulantılar mahvetmişti Doğumdan önce veremediğim kiloları hamileyken verdim 😁 ama şu bi gerçek Allah dağına göre kar veriyor 13.haftadan beri 4aydır bel sırt ağrıları çekiyorum kilo alsam hiç dayanılmazmış 😔
SerenYiitolu yandim o zmn desene. Bn cok tatlida yemem
Meryem4290 o haftalarda bende de oluyordu magnezyum içmeye başladım olan şeyler bunlar hareket etmeye özen göster
- Düzenlendi
Tbberk valla büyüklerimiz öyle söylüyor 😂😂
39+ 3 17 kilo aldım 🙂)
Öğretmenim sürekli hareket halindeyim son 3 haftaya kadar da çalışmayı düşünüyorum ama ağrılar özellikle geceleri mahvediyor magnezyum ve kalsiyum da kullandığım halde hayırlısıyla bi gelseydi bebişler 🙏🏻
Meryem4290 çok zor Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıkla kuacağmıza alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻
Burak-ve-annesi Yok canım sağlıklı yağ sonuçta. Kilo yapmaz 🤔Ama iştah açar mı bilmem. Ben günde 2 kapsül içiyorum.15 ci haftamdayım. Hiç kilo almadım. Normalde hızlı kilo alan bir yapıya sahibimdir. Bence boğazımızı kontrol edip, sağlıklı yiyecekleri kısmayalım 👌
Gamzedeniz canım kahvaltı dışında ekmek tüketme. 6 dam sonra meyve bile tüketme. Acıktığında yoğurt , havuç ve türevlerini tüket.. hamur işi, kızartma türlerini gündüz tüketmeye dikkat et. Bir de hamile olduğumuz için simidiyim sisitemimiz yavaş çalışıyor. Bir anda şişkinlik yapabilir bu yüzden yavaş yiyin derim 👌Bu şekilde devam edersiniz hiç vermeseniz bile kilonuzu sabitlersiniz...
72yle hamile kaldım
34+2yiz 2kilo aldım 74 üm
32+6 ken 2300 dü bebeğim
23 haftalık 8 kilo aldım ☺
Melteminci ben 30+5 haftalık hamileyim bebeğim 1600 gr sizce azmı
Doktor banada balın yağı falan verdi ama kullanmıyorum daha doğrusu unutuyorum acaba oda çocuğa kilo aldırıyormu içince