SerenYiitolu haklısın bünye meselesi ve genetik faktörler çok etkili normalde de zayıf bi bayansan yine çok alırsın ben normalde balık etliydim 4 kilo aldım sadece ama dediğim gibi genetik faktörde çok halam annem teyzem hep zayıf hamilelik yaşayan tipler
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
Burak-ve-annesi hic sanmiyorum😁
Burak-ve-annesi ben 15 kiloyu gozden cikardim 😅😅 zaten 7 kilo kaldi tamamlamaya 😂
17 haftalık oldum ve 2 kilo almisim
hjertemami sabah çavdar ekmeği yiyorum en fazla 2 dilim. Kızartma zaten asla yemiyorum. Süt ceviz yoğurt tüketmezdim şimdi bebiş için herşeyi yiyorum bence o yüzden oluyor. Ama dediğin gibi 6 dan sonra yememeye çalşcam. Akşam olumca içimden ni canavar çıkıyor 😩
Gamzedeniz peki ya gece acıkmaları🙂)
SerenYiitolu ona diyecek bişe bulamıyırum zaten 😂🙈 resmen inatlaşıyoruz spamla ama o kazanıyor sonra gelsn kilolar. Bu ara deli gibi tatlı aşeriyorum tadımlık yiyebiliyorum ancak 🙁
Gamzedeniz kayısı yada üzüm hoşafı yap hem yararlı hemde tatlı ihtiyacını karşılamış olursun ben öyle yapıyorum🙂
SerenYiitolu çok kustum bide 74 ten 68 düştüm şuan 71 buçuk kaç haftalık gebesin ki 1500 gr
SerenYiitolu kilo yapmaz mı ki kuzum hoşaf??
Melmel bende 18+5 im 2 kilo aldım 🤔
SerenYiitolu gece acikmalarina havuc ve yogurt mide rahatlatir.
Gamzedeniz şekersiz yap sadece su ve kayısı üzüm metblzmayı fena çalıştırıyor ☺
SerenYiitolu hemen yapıyorum inşallah 🙏🏻😄 teşekkür edermmm
Gamzedeniz rica ederim canım benim😘
Burak-ve-annesi İlk hamileliğimde tam 30 kilo aldım ve normal doğum yaptım,o neymiş öyle normal doğum yapamazsın falan 😒
Lidya banada aynı şeyi söyledi doktor doğumun zorlaşır dedi.
- Haftadayım 10 kilo aldım
SerenYiitolu İşlerine geliyo heralde,yok efendim Bebeğin günü geçince sezeryana almalar,neymiş kilolu olursan normal doğum zorlaşır felan.Açıkçası bana biraz tırı vırı geliyor bunlar