• Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁

SerenYiitolu ona diyecek bişe bulamıyırum zaten 😂🙈 resmen inatlaşıyoruz spamla ama o kazanıyor sonra gelsn kilolar. Bu ara deli gibi tatlı aşeriyorum tadımlık yiyebiliyorum ancak 🙁

SerenYiitolu çok kustum bide 74 ten 68 düştüm şuan 71 buçuk kaç haftalık gebesin ki 1500 gr

1. Haftadayım 10 kilo aldım

SerenYiitolu İşlerine geliyo heralde,yok efendim Bebeğin günü geçince sezeryana almalar,neymiş kilolu olursan normal doğum zorlaşır felan.Açıkçası bana biraz tırı vırı geliyor bunlar

SerenYiitolu Sanırım ilk defa anne olacaksınız ☺ İlklerde biraz tecrübesiz ve doktor ne derse “yanlış yapmamak adına” teslim oluyorsunuz.Sonuçta çocuk sizden çıkacak,para da sizden çıkacak.Hastanında fikirlerini almak konusunda ısrarcıyım ben.Hocanın eşşeği değilim heralde sonuçta benimde kararlarım var herşey para olmamalı

Lidya aynen ilk hamileliğim ben hatay iskenderunluyum ama eşimin iş durumdan dolayı erzincana yerleştik burda birçok doktoru denedim şuan doktorumdan memnunum ama olmasam bile bağlı kalmak zorundayım çünkü başka alterntifim yok maalesef

Burak-ve-annesi doktorunuz mu herqun alın dedi. Benim doktorum bitane içtin mi 4 qun içme dedi ama balık yersen haftada iki kere ye hapı hiç kullanma dedi bnde öyle yapiyorum