İlk hamile kaldığım hafta 49 kiloydum şimdi 60 ile 61 kilo arasındayım vee 27+6 günlük gebeyim
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
Gamzedeniz benim doktorum da bana kızdı baya Alman gereken bütün kiloyu almışsın hamilelik boyunca böyle gidersen normal Doğum yapamazsın dedi ve çok rencide oldum 😂😂
Ben 20 haftaligim 2 kilo aldim bana bile cok geliyor.
SerenYiitolu sen kac kilo aldin canim
SerenYiitolu nası yapcaz psikolojim alt üst oldu ya normal ekmeğin tadınj unuttum çavdar ekmeği yemekten. 😩
Dereninannesi siz balık yağı kullanıyormusunuz peki
Burak-ve-annesi bende balik sezonu acildigindan beri yiyorum her hafta balik. Of ya kilo aldiriyorsa icmiyim 😊
Tbberk 28.hafta 11 kilo🙈
Tugcegurayy 15 haftaya kadar bende 3 kilo verdim kusmalar bitince almaya basladım
Gamzedeniz sen baya almisin kuzum
Duru 😁 inşallah böyle devam edersin 🙂
SerenYiitolu 16 ile kapat bare 😁 senin yine iyi ya bnm arkadasim 20 haftada 10 kilo aldi
21 haftaligim.... 1 kilo almisim😉
SerenYiitolu ben her tartıya çıktığımda piskolojim altüst oluyo zaten 😁 Doğumdan hemen sonra üstümüzde gebelikten 100gr bile kalmaması dileğiyle artık ne diyeyim 🙂
Tbberk doktoruna danış derim mutlaka 😘 bana bakma
Burak-ve-annesi ayy inşallahh🙂 aslında bizim böyle olamamızın sebebi belkide çevremizdekiler hamilelik mükemmel bişe her anının tadını çıkarmamız gerekirken biz şişkoluğumuzla ilgileniyoruz😆😆
Tbberk doktor 13le bitirecez diyor ama kendisi bile inanmıyor hahaha 😂
Hiç kusmuyorum ki yiyemiyorum bu durumum geçsin diye dualar ediyorum 🙁
SerenYiitolu kaç kiloyla gebe kaldın bu Arada 🙂 tartıya çıkınca tadını falan çıkaramıyorum işte bide beni gebeliğimin basından beri ailemden kimse görmedi Kıbrıs’ta yasıyorum ben ailem Türkiye’de fotoğraf falan atınca aaa nasıl kilo almışsın deyince herkes sinirlerim bozuluyor 😂