40+5le Ankara şehir hastanesindeki normal doğumum
Elfsmskkkk evet bayan refakatçi alıyorlar
Nurcan__ doğum dan sonra dikişler çok zorladımı oturup kalkarken felan
Hayırlı olsun bu arada Allah sağlıklı uzun ömürler versin kızınıza 😃
Nurcan__ Allah analı babalı büyütsün inşallah..💙 alttan muayenede ne hissetin peki ondada cok acı oldu mu bende Allah izin verirse normal dogum yapacagim 🤲
Nurcan__ Allah uzun ömür versin canım. Ilgilenmeleri nasıldı doğum da veya doğumdan sonra olan ve bilgi vermeleri. Bir de doğuma girerken hastene kendi giyecek olan kıyafeti veriyor mu
mutluuannee amin inşallah. Hayır öyle aman aman bi acı olmadı. Kendimi sıkmamaya çalıştım derin nefes aldım
Eminekckgny amin. Yatış yapılırken önlük veriyorlar onu giyiyorsunuz doğum sonrasına kadar. İlgileri de iyiydi. Ben zaten sık sık soru sordum genel olarak cevapladılar. Doğum sonrası odaya geçince de genel bilgiler anlatıyorlar eğitim olarak. Emzirme ile ilgili vs
Nurcan__ canm Allah Anali babali buyutsun. Hayrli bir ewlat olur insAllah.
Nurcan__ canm bnm normlde cok akntm var bunun icinde cok tedavi gotdm ama kronikms gcmedi. Norml dogmda cok istyrum. Acaba akntinin dikislrin iyilesmesnde olmsz etkisi olr mu. Bide dikisler iyilssn dye bi krem bsey verdiler mi?
example ben Ortadoğu hastanesinde Doğum yapacağım şehir hastanesinede 3 defa kont gittim güzel bir hastane oradaki doktoru tayin olunca gene Ortadoğu hastanesinden devam ettim 38+5 im şuan Doktorum Çarşamba günü tekrar kont çağırdı normal doğum pilanlıyoruz bebek 40 haftaya kadar gelmezse suni sancı demiyelim dedi
Elifeminask amin inşallah Allah razı olsun. Herhangi bisey vermediler dikişler için. Kuru tutmaya çalış dediler. Zaten kanama olacağı için akıntının da olumsuz bi etkisi olacağını sanmıyorum. Yine de doktorunuza bi danışın isterseniz
Nurcan__ canım gözün aydın kaçıncı haftadan sonra şehir hastanesinde aldılar seni ben şuan ortada kaldım 35 haftadaym ve cebeci tadilatta diye dosyam olmasına rağmen almıyor şehir hastanesine gidiyim diyorum ama ordanda korkuyorum doktor ilgili olurmu falan diye doğum yapalı 1 sene oldu üstüne tekrar hamile kaldım ben ondan biraz tedirginim
Nurcan__ çok sevindim büyük ihtimal ben de o şekilde kendim gidicem o yüzden soruyorum .tadilatın bitecek gibi bi durumu yok ve dediginiz gibi şu anda da öyle doğumu geleni başka hastanelere yönlendiriyorlar. Kendilerinde 30 yatak varmis ve full doluymuş doğuma alamıyoruz diyorlar . Psikoloji olarak çok kötü bir durum en azından gidip şehir hastanesine ortama atmosfere kendini alıştırmak daha mantıklı geliyor şu an için. Ve anlattığınıza göre doğumdan ilgiden memnun kaldığınızı gördüm daha da için ısındı teşekkürler post için. Umarım bizlerinde doğumu sizinki kadar güzel.olur :)
Nurcan__ teşekkür ederim canım
Nurcan__ öncelikle hayırlı sağlıklı evlat olsun inşAllah 🤲☺️ genelde bazı hastanelerde bi süre sonra gidince sıkıntı çıkartıyorlar şehir hastanesinde bu konu ile ilgili herhangi bi sorunla karşılaştınız mı peki ?