• Gebelik
  • Şaka gibi ama böyle bir şey mümkün olabilir mi ? 😃😃 (Kilo alımı)

Gizoo çok haklısın ben 3 kilo vermeye başladım 36. haftadan sonra iştahsızlık başladı şuna 39. Haftaya gireceğim 🤷‍♀️

Zehra321 Aldığınız kilo değil su aslında bir yerden sonra 😊Vücut su topluyor +ödem oluşmaya başlıyor eller ayaklar biraz şişiyor Yani meraklanmayın,dikkat edin yeter 😊

kbracbc bende 55 le kaldım 20 haftalığım 61 olmuşum🤭halbuki yemekte yediğim yok bu gidişle 80 le doğuracağım diye korkuyorum😢

tugce67-67 bende korkuyodum ama korkunun ecele faydası yok 😂 bu yüzden çatlak bile oldu bende vücudumu sevmekten başka yapıcak bişeyim kalmadı 😂

Zehra321 ben 1 ayda 6 kilo almışım şok geçirdim hergün kebap yesem bu kadar kilo almazdım acaba kabızdım ondanmı böyle oldu bilmiyorum şok oldum kendime

19 haftalıgım bu zamana kadar 8 kilo aldım şaka gibi kafayı yiyecegim 😔😔😔

Zehra321 niue endişeniyorsunuz 35 hafataya kadar 10 kılo ne guzel suan bebişin en bızlı kılo aldıgı dönem sakın yediklerinizden kısmayın... Kılo dedıgınız alınır verilir.AYRICA ŞUAN İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ DÖNEMİN ADI SU İÇSEM YARIYOR DÖNEMİ😂BOŞ VERIS KLM 3 BES HAFTA TADINI CIKARIN. bebiş dığacak soğuk caylar yenılemeyen yemekler... Sofrada soğuyup kalan corbalar olucak.. Tadını cıkarın su anın

Zehra321 78 kiloyla hamile kalmıştım ilk 6 ayıma kadar 5 kilo almıştım daha snra hızlı bir şekilde kilo almaya başladım şuan 100 kiloyum ama görenler inanmıyorum 80 anca gösteriyorsun diyolar boyumda uzun olduğu için biraz avantajlıym son aylarda zaten seninle birlikte bebekde hızlıca kilo alıyor ayrıca kilodan daha çok şişin oluyor benim öyle oldu yani şuan 39. haftaya girdim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sonra zaten sen istemesende kilo veriyosun o koşuşturmacada🤗🤗

Zehra321 😁Ödem olduğunu herzaman anlayamazsın canım öyle deli gibi şişmiyor insan.Bosver takma kafaya kiloyu,doğumdan sonra hepsi gidiyor merak etme.Dogumdan sonra tek yapman gereken herşeyi doyarak yemek ama ekmek az yemek yada hiç yememek.inan bana hızla kilo vermeye başlıyorsun..

Zehra321 canm kılo teferruat ya . Bebegıne odaklan az kalmıs gelmesı. Inan hamıleyken byle dırayetlıysen bebek dogunca emzırmeydı kosturmaydı hepsı gıder. Ben 20 kılo aldm . Umrumda mı? Asla 😂

merve6106 bende de kabızlık var , hep vardı gerçi ama onla alakası var mıdır bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ 30 dan sonra anlamadım valla dikkat etsem bile alıyorum hadi yiyipte alsam neyse..

ZeynepAlyam umarım hemencik veririz ya 🙈 Bende 73 ile kaldım o yüzden bu kadar kafama takıyorum😏 yüzüm falan şişmeye başladı ufaktan nasıl moralim bozuluyor aynaya bakasın gelmiyor

Zehra321 son aldığın 5 kg nasıl yapabildin nelere dikkat ettin. Bende sürekli kilo alıyorum piskolojim kaldırmıyor 😁

Sevgigursoy yani ekmek hamur işi tatlı yemedim. Sadece haftasonları keyfime göre yedim.. Akşamları bişey yemedim meyve hariç. Çayımı şekersiz içtim ondan sonra elimden geldiğince hareketli olmaya çalıştım. Çoğu zaman biraz aç gezdim 🙈