• Gebelik
  • Şaka gibi ama böyle bir şey mümkün olabilir mi ? 😃😃 (Kilo alımı)

Şu haftama kadar gayet iyi getirdim kilomu 🙄 16. Haftama kadar 5 kilo almıştım sonra doktordan azar işitince suan 35. Haftamdayım bu haftaya kadar 5 kilo aldım.. yani toplamda 9-10 kilo almış bulunmaktayım. Ama doktora sinirlenip dikkat etmeseydim o hızla devam etseydim 20 kilo garanti almıştım. İyi ki azar işitmişim 😀 Neyse gelelim asıl konuya.. Bu 10 kilonun son 2 kilosunu 10 -12 gün içinde aldım. Bu mümkün mü ? Yani her gün tartılıyorum aynı saatte aynı şartlarda.. Bi kaç gündür her sabah çıktığımda 400 -500 gram almış oluyorum. Bu mantıken mümkün değil😔 çokta yemiyorum. Eskisi kadar dikkat etmesem de yine dikkat ediyorum ekmek falan yemiyorum. Nasıl oluyor bu ? Bundan sonra böyle mi olacak her gün bi kilo yarım kilo mu alacağım ? Sizde durumlar nasıl ??
çok zayıf hamile kalmadım o yüzden moralim çok çok bozuluyor. Son haftalarda olan anneler sizde nasıl gelişti bu durum ?

HilalG, başlığı Şaka gibi ama böyle bir şey mümkün olabilir mi ? 😃😃 (Kilo alımı) olarak değiştirdi.

Gizoo ya cidden çok sinir bozucu hiç yemesem bile alıyorum 😃 yani bir insanın bir kilo alabilmesi için ekstradan 7000 kalorı alması gerek. Ben toplasam 2000 kalori almıyorumdur 😁

kbracbc umarım bu böyle gitmez ya günde yarım kilo nedir vinçle mi gideceğiz doğuma 😏🤪nasıl besleniyorsunuz pek i?

kbracbc ay bende 58 kaldım canım 4. Ayım 2 kilo aldım bende 60 küsür felan doğum yaparım diyordum sen öyle diyince korktum Bi an

Dilara51 hahaha emin o öyle olmuyor bende diyordum ayda 1 kilo alırım vs diye ama elinde olan birşey değil malesef ilk bende çok takmıştım hatta psikolojim bile bozulmak üzeriydi ama sağlık önemliii sağlıklı doğsun kilo verilen bişey 🤗

Zehra321 son aylarda bebek haftalık 250-300 gr alır. Canınızı sıkmayın. herkes Doğumdan hemen sonra 10 kilo gidiyor zaten diyor.😊

kbracbc oda doğru canım ama ben takmıyorum zaten zaten alacağız abes bşrşry yok ortada sağlıklı olsun da

Zehra321 doktorun problem görmüyorsa takma kiloyu. İlk aylarda kilo bile verdim. 25. Haftama kadar 2 kilo aldım sonra işler değişti. Bir ay 6 kilo birden aldığımda oldu. Toplamda 20 kilo aldım😅 doğumla 13 gitti. 2 aylığız eski kilomdayım.

Zehra321 peki mesela nelerden vazgectiniz ? Bende cok hizli aliyorum ama anlamiyorum sebebini. Ister istemez üzüyor beni bu durum 😕

Zehra321 adete yakın bile insanlar tartılmıyor 2 kilo fazla çıkarıyor ödem oluyor diye.Sende 35 haftaya gelmişsin haliyle ödem oluyor şiş oluyor,ayrıca hergün tartıya çıkılmaz haftada bir tartıl..

Zehra321 canm maşallah cok guzel kılo alımın. Hatta tam olması gerektıgı gbı. Ne yaptysan aynen devam et cunku 35 ten snra odem oluyo vucutta buyuk ıhtımal gecıcı olacaktır.

Dilara51 bende diyordum valla 10 kiloyla kapatırım ama nerdeee resmen Haftada iki kilo aldım şaka gibi. Dilediğim gibi yiyipte alsam gam yemicem😏

Purple13 maşallah ya doğumda 6 7 kilo bile gitse razıyım gerisini hallederim iradeli bir insanım

Mila4 biliyorum haftada bir tartılmam gerektiğimi ama engel olamıyorum kendime. Sabah kalktığım bir tartıya koşuyorum 🙈🙈 aşırı ödemim de yok yeni yeni şişmeye başladı ellerim yüzüm.. ama her gün kilo aldığımı gördükçe sinirlerim bozuluyor.. Yemediğim halde alıyorum resmen