Şu haftama kadar gayet iyi getirdim kilomu 🙄 16. Haftama kadar 5 kilo almıştım sonra doktordan azar işitince suan 35. Haftamdayım bu haftaya kadar 5 kilo aldım.. yani toplamda 9-10 kilo almış bulunmaktayım. Ama doktora sinirlenip dikkat etmeseydim o hızla devam etseydim 20 kilo garanti almıştım. İyi ki azar işitmişim 😀 Neyse gelelim asıl konuya.. Bu 10 kilonun son 2 kilosunu 10 -12 gün içinde aldım. Bu mümkün mü ? Yani her gün tartılıyorum aynı saatte aynı şartlarda.. Bi kaç gündür her sabah çıktığımda 400 -500 gram almış oluyorum. Bu mantıken mümkün değil😔 çokta yemiyorum. Eskisi kadar dikkat etmesem de yine dikkat ediyorum ekmek falan yemiyorum. Nasıl oluyor bu ? Bundan sonra böyle mi olacak her gün bi kilo yarım kilo mu alacağım ? Sizde durumlar nasıl ??
çok zayıf hamile kalmadım o yüzden moralim çok çok bozuluyor. Son haftalarda olan anneler sizde nasıl gelişti bu durum ?
Şaka gibi ama böyle bir şey mümkün olabilir mi ? 😃😃 (Kilo alımı)
HilalG, başlığı Şaka gibi ama böyle bir şey mümkün olabilir mi ? 😃😃 (Kilo alımı) olarak değiştirdi.
Kız ben 56 iken hamile kaldım şuan 34+5 haftalığım 71 kiloyum kiloyu takmaaa 🙈
Zehra321 peki mesela nelerden vazgectiniz ? Bende cok hizli aliyorum ama anlamiyorum sebebini. Ister istemez üzüyor beni bu durum 😕