Şaka gibi ama böyle bir şey mümkün olabilir mi ? 😃😃 (Kilo alımı)
Mommytobe2020 akşamları hiç bi şekilde yemek yemedim çok acıksam bile. Bi meyveyle geçiştirdim. Ekmek pilav makarna yemedim. Bildiğin diyet yaptım. Sadece hafta sonları dikkat etmedim yedim. Şimdide o kadar dikkat etmiyorum ama yine de ediyorum yanı. Ama yine de bu kadar hızlı almam mümkün değil gibi üzüyor bu durum beni. Acaba millet gibi yesem ne olur
Zehra321 bence bünyeyle alakali bendede öyle dikkat etmeme ragmen ala biliyorum 😊
Gizoo çok haklısın ben 3 kilo vermeye başladım 36. haftadan sonra iştahsızlık başladı şuna 39. Haftaya gireceğim 🤷♀️
Zehra321 Aldığınız kilo değil su aslında bir yerden sonra 😊Vücut su topluyor +ödem oluşmaya başlıyor eller ayaklar biraz şişiyor Yani meraklanmayın,dikkat edin yeter 😊
Sariiannee Umarım öyledir teşekkür ederim ☺️☺️
kbracbc bende 55 le kaldım 20 haftalığım 61 olmuşum🤭halbuki yemekte yediğim yok bu gidişle 80 le doğuracağım diye korkuyorum😢
Egemenin_annesi3460 inşallah benim de iştahım kesilir ya 😂😂
tugce67-67 bende korkuyodum ama korkunun ecele faydası yok 😂 bu yüzden çatlak bile oldu bende vücudumu sevmekten başka yapıcak bişeyim kalmadı 😂
19 haftalıgım bu zamana kadar 8 kilo aldım şaka gibi kafayı yiyecegim 😔😔😔
Zehra321 niue endişeniyorsunuz 35 hafataya kadar 10 kılo ne guzel suan bebişin en bızlı kılo aldıgı dönem sakın yediklerinizden kısmayın... Kılo dedıgınız alınır verilir.AYRICA ŞUAN İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ DÖNEMİN ADI SU İÇSEM YARIYOR DÖNEMİ😂BOŞ VERIS KLM 3 BES HAFTA TADINI CIKARIN. bebiş dığacak soğuk caylar yenılemeyen yemekler... Sofrada soğuyup kalan corbalar olucak.. Tadını cıkarın su anın
Zehra321 78 kiloyla hamile kalmıştım ilk 6 ayıma kadar 5 kilo almıştım daha snra hızlı bir şekilde kilo almaya başladım şuan 100 kiloyum ama görenler inanmıyorum 80 anca gösteriyorsun diyolar boyumda uzun olduğu için biraz avantajlıym son aylarda zaten seninle birlikte bebekde hızlıca kilo alıyor ayrıca kilodan daha çok şişin oluyor benim öyle oldu yani şuan 39. haftaya girdim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sonra zaten sen istemesende kilo veriyosun o koşuşturmacada🤗🤗