• Gebelik
  • Şaka gibi ama böyle bir şey mümkün olabilir mi ? 😃😃 (Kilo alımı)

Dilara51 hahaha emin o öyle olmuyor bende diyordum ayda 1 kilo alırım vs diye ama elinde olan birşey değil malesef ilk bende çok takmıştım hatta psikolojim bile bozulmak üzeriydi ama sağlık önemliii sağlıklı doğsun kilo verilen bişey 🤗

Zehra321 son aylarda bebek haftalık 250-300 gr alır. Canınızı sıkmayın. herkes Doğumdan hemen sonra 10 kilo gidiyor zaten diyor.😊

kbracbc oda doğru canım ama ben takmıyorum zaten zaten alacağız abes bşrşry yok ortada sağlıklı olsun da

Zehra321 doktorun problem görmüyorsa takma kiloyu. İlk aylarda kilo bile verdim. 25. Haftama kadar 2 kilo aldım sonra işler değişti. Bir ay 6 kilo birden aldığımda oldu. Toplamda 20 kilo aldım😅 doğumla 13 gitti. 2 aylığız eski kilomdayım.

Zehra321 peki mesela nelerden vazgectiniz ? Bende cok hizli aliyorum ama anlamiyorum sebebini. Ister istemez üzüyor beni bu durum 😕

Zehra321 adete yakın bile insanlar tartılmıyor 2 kilo fazla çıkarıyor ödem oluyor diye.Sende 35 haftaya gelmişsin haliyle ödem oluyor şiş oluyor,ayrıca hergün tartıya çıkılmaz haftada bir tartıl..

Zehra321 canm maşallah cok guzel kılo alımın. Hatta tam olması gerektıgı gbı. Ne yaptysan aynen devam et cunku 35 ten snra odem oluyo vucutta buyuk ıhtımal gecıcı olacaktır.

Dilara51 bende diyordum valla 10 kiloyla kapatırım ama nerdeee resmen Haftada iki kilo aldım şaka gibi. Dilediğim gibi yiyipte alsam gam yemicem😏

Purple13 maşallah ya doğumda 6 7 kilo bile gitse razıyım gerisini hallederim iradeli bir insanım

Mila4 biliyorum haftada bir tartılmam gerektiğimi ama engel olamıyorum kendime. Sabah kalktığım bir tartıya koşuyorum 🙈🙈 aşırı ödemim de yok yeni yeni şişmeye başladı ellerim yüzüm.. ama her gün kilo aldığımı gördükçe sinirlerim bozuluyor.. Yemediğim halde alıyorum resmen

Babyone Umarım her gün böyle devam etmez 🙈 yoksa bildiğin davul olurum yani ben

Mommytobe2020 akşamları hiç bi şekilde yemek yemedim çok acıksam bile. Bi meyveyle geçiştirdim. Ekmek pilav makarna yemedim. Bildiğin diyet yaptım. Sadece hafta sonları dikkat etmedim yedim. Şimdide o kadar dikkat etmiyorum ama yine de ediyorum yanı. Ama yine de bu kadar hızlı almam mümkün değil gibi üzüyor bu durum beni. Acaba millet gibi yesem ne olur

Gizoo çok haklısın ben 3 kilo vermeye başladım 36. haftadan sonra iştahsızlık başladı şuna 39. Haftaya gireceğim 🤷‍♀️

Zehra321 Aldığınız kilo değil su aslında bir yerden sonra 😊Vücut su topluyor +ödem oluşmaya başlıyor eller ayaklar biraz şişiyor Yani meraklanmayın,dikkat edin yeter 😊