17 haftadayız oğlumla dün cinsiyetini öğrendik ultrasonda girmeden çikolata ye demislerdi hareketli olsun ki gostersin diye baya da ise yaradı tavsiye ederim ordan bakınca hareket ediyordu ama bende henüz hissedemedim temmuz sonu agustos başına denk geliyor doğumum
Temmuz 2020 Annelerii
Berfin_kycn ben bidaki kontrolumde sorcam bakalım🙂
Hareketleri artık daha net hissediyorum pazartesi renkli ultrasona girecem cok heyecanlı 🥰
aysemirayy kaç seninki
AlGa 19+4 Olduk Kızımla ☺️Aşırı Kilo Almam Dışında Ödemim Dışında Bir sıkıntı Yok Ödemimde Tek Bacağımda Oda Biraz Korkutuyor Açıkçası Ne Elim ne Yüzüm Nede Diğer Bacak Ayağım Şiş Değil Sağ Ayağım Ve Bacağım Kalkmıyor Yerinden Resmen 6 Kilo Aldım Çünkü Hiö Bulantım Kusmam Olmadı Normal Hayatıma Devam ettim 😂Muhtemrlen doğuma Kadar 20 alırım 😂
Tugba553 benimde oğluşum temmuzun başında gelicek sol beyninde kist varmış ayrıntılı ultrason a girdim bugün geçer dedi doktor araştırma hastanesi ankara hacettepe hastanesi ama çok korkuyorum😔isterseniz karninizdan sıvı alalım dediler ama biz kabul etmedik kızlar lütfen dua edin çok korkuyorum😔😔
duyguuuuuuuu çıkmaz inşallah canım. Benim de testte bel açıkligi çıkma ihtimali vardı 1:50 2 doktora gittim yok dedim şimdide geldim doktordan omurga da bi açıklık gözükmüyor dedi.
Yaman ben sordum 28 temmuz dedi😍🤦♀️
Berfin_kycn bnmde ultrason kağıdında 31 temmuz yazıyor ultrason ölçümlerine göre 3 ağustos yaziyor her türlü bayrama denk geliyor 🙂
- Düzenlendi
Damlapilatin benim de 1:50 işalah bişey olmaz senin adına çok sevindim canım
Yaman bende hep doktor 28 temmuz dedi bi kere 25 temmuz oldu bi kere 29 temmuz hep o haftalarda🤣😁