Muge0609 bende 5 kilo aldm hani 3 hftalikken ogrendm ozamandan bu zamana benmde hic kusmam olmadi cok iyi gecti Allaha skur kizim rahtsiz etmedi hic ama 2 gundr sdce parmaklarm sisiyor benimde anlamadm neden ve uykum cok geliyo surekli uyumak istiyorm

beriufuk yapmak lazım ben de ilk hamileliğimde çok haraket etmedim 4 ay bulantı ve halsizliğim vardı sonra da ağırlaştım yürüyünce topuklarım batıyodu bunu bahane ettim ama doğum biraz zor oldu malesef şimdi ikinci gebeliğim ve busefer gayret etmek ve düzenli yürümek istiyorum inşallah

Tugba553 bnm yüksek cıkıyor hamile kalmadan düsüktü smdi 4.57 bu ay yne tahlil yapılcak temmz sonu deidler dogumda

Asyam58 Benim Doktorum Normal Dedi ama Bana Normal Gelmiyor Her 2 Bacağımın Arasında bayağı Fark Var

Berfin_kycn bnmde ultrason kağıdında 31 temmuz yazıyor ultrason ölçümlerine göre 3 ağustos yaziyor her türlü bayrama denk geliyor 🙂

Yaman bende hep doktor 28 temmuz dedi bi kere 25 temmuz oldu bi kere 29 temmuz hep o haftalarda🤣😁

Anlklc şekerli asla istemiyorum aram yok hele çikolata görünce midem kalkar ama bu aralar akşam meyve yiyorum o mu etkiledi diye düşünüyorum artık

Benim de bebişim 27 temmuzda gelecek görünüyor 😊 bulantılar azalsa da ağzımın içinde yapışıklık, boğazıma düğümlenen bir salgı hala sürüyor 😔

Zayiflar daha cabuk kilo aliyor heralde 19+3 olduk 5 kg aldim 44le hamile kaldim ve ekstra yemek.yemiyorum hamileyim diye normalde ne yiyorsam yiyorum ama hic kg almayan ben 5 kg aldim belki 6 🙈 18 kg ya normal dedi doktorum bakalim havalar isinsin bende yürüyüşe baslicam..

Gizalp yiyecekle ilgili hiç bişey demiyolar yemekle bir ilgisi olmuyo tamamen gebeliğe bağlı