Bnde yarın 18 haftalik olucam kızım olucak 😍

AlGa bizde kızımla 19.1 olduk çok şükür. Kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum artık. Hatta dün bir tekme attı tam elimin altından neye ugradigimi sasirdim🙈 yarın kontrolumuz var inşallah herşey yolundadır. Valla o endişe kaygı korku geçmiyor. Kimildoyor biliyorum hissediyorum ama ya bişey oldu da hissettigim başka birseyse diye bazen kafayı yiyorum. Inşallah sag salim dogsunlar💕

Misssimsek evet aynen öyle, herhalde bu 9 ay boyunca ve zaten daha sonra ömrümüz boyunca korku ve endise icinde yasicaz 😂🤲🏻

Canselserdar cnm bende hissetmiyorum daha malesef ama ilk hamileligi olanlar daha sonra hissedermis diye duymustum.. ilkmi seninde?

Prensesimle 1 haftadir resmen diyalog halindeyiz 💕 20+5 deyim çok şükür gayet rahat geçiyor hamileligim 💕 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌹

19+5 olduk bizde bal kızımla 💕 Hareketlerini hissetmek çok güzel 🥰 Bazen daha şiddetli vuruyor o daha da güzel 😊 Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin ♥️

Merhaba biz de 24 Temmuz görünüyor 18+6 bugün oğlum olacak inşallah💙🙏🏼👶🏻

Meraba bizde 19+2 yiz prensesimle güzel geçiyor şimdilik bi sıkıntımız yok dün tetanoz aşımızıda olduk

Tugba553 çok hafif bi.ağrı var ama şiddetli değil işlerimi görebiliyorum çok abartmışlardı ama abartıldığı gibi değilmiş 🤭

Bizde kızımla Bugün 21+2 olduk çok şükürr 🥰

Naze ben de henüz hissetmiyorum ☺️ Ne kadarlıksınız siz