Bizde bugun 22 haftalık olduk kızımla temmuzun 2 dogum Allah nasıp ederse
Temmuz 2020 Annelerii
Bnde yarın 18 haftalik olucam kızım olucak 😍
AlGa bizde kızımla 19.1 olduk çok şükür. Kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum artık. Hatta dün bir tekme attı tam elimin altından neye ugradigimi sasirdim🙈 yarın kontrolumuz var inşallah herşey yolundadır. Valla o endişe kaygı korku geçmiyor. Kimildoyor biliyorum hissediyorum ama ya bişey oldu da hissettigim başka birseyse diye bazen kafayı yiyorum. Inşallah sag salim dogsunlar💕
19+2 yiz bugun kizim olacak 😊
Ben 19 haftalığım da bebegimi hissetmiyorum ya 😞 ###
Misssimsek evet aynen öyle, herhalde bu 9 ay boyunca ve zaten daha sonra ömrümüz boyunca korku ve endise icinde yasicaz 😂🤲🏻
Canselserdar cnm bende hissetmiyorum daha malesef ama ilk hamileligi olanlar daha sonra hissedermis diye duymustum.. ilkmi seninde?
AlGa evet ilk ama arada Bi karinimda bişeler hissediyorum
Prensesimle 1 haftadir resmen diyalog halindeyiz 💕 20+5 deyim çok şükür gayet rahat geçiyor hamileligim 💕 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌹
20+1 🤗temmuz başı geliyor oğluşum 😅aranızda troit değeri yüksek olan varmı acaba 🥺
19+5 olduk bizde bal kızımla 💕 Hareketlerini hissetmek çok güzel 🥰 Bazen daha şiddetli vuruyor o daha da güzel 😊 Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin ♥️
Merhaba biz de 24 Temmuz görünüyor 18+6 bugün oğlum olacak inşallah💙🙏🏼👶🏻
Meraba bizde 19+2 yiz prensesimle güzel geçiyor şimdilik bi sıkıntımız yok dün tetanoz aşımızıda olduk
Fundabas92 bende temmuz dogumum kısmet olursa hareketini fazla hissetmiyorum ya
Tugba553 çok hafif bi.ağrı var ama şiddetli değil işlerimi görebiliyorum çok abartmışlardı ama abartıldığı gibi değilmiş 🤭
Bizde kızımla Bugün 21+2 olduk çok şükürr 🥰
Bende 17. Haftadayım da bu haftalarda kaç.kilo aldınız hanımlar? Ben altıyı gördm biraz moralim bozuldu
Naze ben de henüz hissetmiyorum ☺️ Ne kadarlıksınız siz