Gizemkara21 deterjanı mühendisinığlunda yıldızlar listesinde ama şampuanla yumuşatıcı içindeki kimyasallardan dolayı önerilmiyor ben yumuşatıcı tercih etmedim alerji yapmasın diye şampuanı da e bebeğin kendi markasını aldım o da yıldızlar listesinde içeriği temiz

Gizemkara21 çok fazla kimyasal kullanıldığından tercih edilmiyor. Bir de ben yumuşatıcı kullanma taraftarı değilim. Almadım da.

Şampuan yumuşatıcı hakkında iyi şeyler duymadım yumuşatıcı zaten bebek kıyafetlerinde kesinlikle kullanılmamalı hepsinde kimyasal var çünkü deterjanı hakkında bişey duymadım ama duru granül matik öneririm 🤗

Gizemkara21 ben dalım deterjanla yıkadım mis gibi oldu çokta güzel kokuyo yumusatuci onermiyolar kullanmadim sampuan ve bebek yağını da dalın tercih ettim

Gizemkara21 dalinin hiç bir ürünü bebek için temiz içeriğe uygun degil hepsinde kimyasal barındırıyor değer ürünleriniz tercih meselesi ama deterjanla battaniyesini falan yıkayabılırsınız direk cildine temas etmediği için .Yenidoğan için daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum 1 yaşından sonra tercihen sorun edilmeyebilir

Gizemkara21 bilemiyorum o şartlarda insanlar fark edememiş de olabilir 🤷🏻‍♀️ ben mustela şampuan aldım daline güvenemedim

Gizemkara21 kullanmadım ama çok araştırdım çoğu deneyimli annenin tavsiyesi üzerine bunu tercih ettim instagramda muhendisinoglu sayfasına bakabilirsin orda bütün markaları içerikleri yorumluyor ama dalin bizim zamanımızdaki gibi tavsiye edilmiyor 🤗