Gizemkara21 bana doktor asla dalin önermedi hacı Şakir kullan dedi
Dalin için ne düşünüyorsunuz
Hamideersin şampuan için kötü diyor arkadaşlar siz sıkıntı yaşadınız mı
Gizemkara21 dalinin hiç bir ürünü bebek için temiz içeriğe uygun degil hepsinde kimyasal barındırıyor değer ürünleriniz tercih meselesi ama deterjanla battaniyesini falan yıkayabılırsınız direk cildine temas etmediği için .Yenidoğan için daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum 1 yaşından sonra tercihen sorun edilmeyebilir
Gizemkara21 bilemiyorum o şartlarda insanlar fark edememiş de olabilir 🤷🏻♀️ ben mustela şampuan aldım daline güvenemedim
Gizemkara21 daha kullanmak nasip olmadı ama kuzenim kullanıyo bebeği 10 günlük problem olmamış memnun yani
Gizemkara21 kullanmadım ama çok araştırdım çoğu deneyimli annenin tavsiyesi üzerine bunu tercih ettim instagramda muhendisinoglu sayfasına bakabilirsin orda bütün markaları içerikleri yorumluyor ama dalin bizim zamanımızdaki gibi tavsiye edilmiyor 🤗
ayseakcura kaynanamda öyle diyo 😀
Feyzaanne duru granül e bebekte var mı
Gizemkara21 baby me bebek şampuanı canım yıldızlar listesindeki temiz içerikli en uygun ürün olduğu için tercih ettim mustela aynı kategoride çok pahalı geldi açıkçası bana
Gizemkara21 bu arada 28 inde de yüzde 29 indirim olacak daha bir uyguna gelecek
ayseakcura aynen ya benimde kardeşim dalinle büyüdü bebeğimede kullanıcam ama unibeybinin setini almıştım o yüzden ondan sonra dalin 👍
berel15 canım e bebekte baby me bulamadım ya
berel15 fiyatı çok uygun zaten 😀 türk mantığı ucuz olan kötüymüş gibi geliyor. Ama yıldızlar listesinde diyorsunuz
Gizemkara21 Bende eşimde dalinle büyümüşüz bende herşeyini dalin aldım 👼🏻
Gizemkara21 ben deterjanıyla yıkadım eşyalarını memnun kaldım parfümsüz olması falan da güzel
Gizemkara21 canm detrjanlarin kullan bzde onu aldk. Muhendisoglu dye bi kimyaci var oda tavsiye ediyor fakat sampuanini baby me ile degis baby me kimyasallari bebk icn daha uygun olanlar. Keske burda resm atmayi blsem sana hemen gorsel atardm.
Canimm. İnstada mühendisinoğlu var o sayfayı takip et herşeyi en ince ayrintisina kadar araştırıyor en güvenilir şampuan deterjanları söylüyor içerik bakımından için rahat etsin ben Dalin kullanmadım sahsen
Gizemkara21 canım benim saç problemim olduğu için bebek şampuanı kullanıyorum Dalin, ama benim bile gözlerimi yakio bebeğim için değilde kendim için kullanıyorum onu
Gizemkara21 bende iyi şeyler duymadım canım değiştirmek istersen değiştir bence bir kere kullanırsan aynı şeyi tekrar kullanmak zorunda kalacaksın.