Kızlar kayınvalidem sabah alışveriş yapmış eve getirdi beğenmediklerin varsa değişelim e bebekten dedi. Neyse baktım dalin şampuan, dalin deterjan ve dalin yumuşatıcı var, sizce dalin deterjan ve yumuşatıcı iyi mi?
Dalin için ne düşünüyorsunuz
Gizemkara21 Şampuanının göz yaktığını okumuştum
Gizemkara21 deterjan ve yumuşatıcısını bilmiyorum ama şampuanı hakkında iyi şeyler okumadım
- Düzenlendi
Gizemkara21 yani ben yumuşatıcı kullanma ihtiyacı duymuyorum Dalin deterjanla yumuşacık yapıyor kıyafetleri içinde kimyasal vardır muhtemelen o açıdan bilemiyorum ama ben dalin deterjanla yıkıyorum bebemin eşyalarını
Gizemkara21 Sampuani goz yakiyo diye yorumlarda okumustum ben. Ama vucut kopugunu ve pudrasini bide yumusaticisini aldm bende sampuan tercihim farkli sebamed aldm memnun kalmazsam musteladan devam edicem
Gizemkara21 deterjanı mühendisinığlunda yıldızlar listesinde ama şampuanla yumuşatıcı içindeki kimyasallardan dolayı önerilmiyor ben yumuşatıcı tercih etmedim alerji yapmasın diye şampuanı da e bebeğin kendi markasını aldım o da yıldızlar listesinde içeriği temiz
Gizemkara21 dalin ile büyüdük Bişi olmadı 😁 şimdi kızıma kullanıcam
Gizemkara21 çok fazla kimyasal kullanıldığından tercih edilmiyor. Bir de ben yumuşatıcı kullanma taraftarı değilim. Almadım da.
Şampuan yumuşatıcı hakkında iyi şeyler duymadım yumuşatıcı zaten bebek kıyafetlerinde kesinlikle kullanılmamalı hepsinde kimyasal var çünkü deterjanı hakkında bişey duymadım ama duru granül matik öneririm 🤗
berel15 ismi nedir onun
Feyzaanne duru granül kokusu var mı peki
Kizimmmm sadece deterjan mı kullanacaksınız, güzel kokması için ne yapılabilir
CanNurdan deterjan için iyi diyorsunuz yani peki şampuan için tercihiniz nedir
Gizemkara21 ben baby me aldım. Onla yıkadım. Bebekler zaten mis gbi kokuyo. Yumuşatıcıya gerek olmadığını düşünüyorum.
uykutulumu bütün çocukluğumuz dalin şampuanla geçti aslında 😀 sizce içerikler mi değişti
Gizemkara21 ben dalım deterjanla yıkadım mis gibi oldu çokta güzel kokuyo yumusatuci onermiyolar kullanmadim sampuan ve bebek yağını da dalın tercih ettim
Kizimmmm deterjan kokmasından iyidir diye düşündüm ☺️
Gizemkara21 bana doktor asla dalin önermedi hacı Şakir kullan dedi
Hamideersin şampuan için kötü diyor arkadaşlar siz sıkıntı yaşadınız mı
Gizemkara21 dalinin hiç bir ürünü bebek için temiz içeriğe uygun degil hepsinde kimyasal barındırıyor değer ürünleriniz tercih meselesi ama deterjanla battaniyesini falan yıkayabılırsınız direk cildine temas etmediği için .Yenidoğan için daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum 1 yaşından sonra tercihen sorun edilmeyebilir