Şampuan yumuşatıcı hakkında iyi şeyler duymadım yumuşatıcı zaten bebek kıyafetlerinde kesinlikle kullanılmamalı hepsinde kimyasal var çünkü deterjanı hakkında bişey duymadım ama duru granül matik öneririm 🤗

Gizemkara21 ben dalım deterjanla yıkadım mis gibi oldu çokta güzel kokuyo yumusatuci onermiyolar kullanmadim sampuan ve bebek yağını da dalın tercih ettim

Gizemkara21 dalinin hiç bir ürünü bebek için temiz içeriğe uygun degil hepsinde kimyasal barındırıyor değer ürünleriniz tercih meselesi ama deterjanla battaniyesini falan yıkayabılırsınız direk cildine temas etmediği için .Yenidoğan için daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum 1 yaşından sonra tercihen sorun edilmeyebilir

Gizemkara21 bilemiyorum o şartlarda insanlar fark edememiş de olabilir 🤷🏻‍♀️ ben mustela şampuan aldım daline güvenemedim

Gizemkara21 kullanmadım ama çok araştırdım çoğu deneyimli annenin tavsiyesi üzerine bunu tercih ettim instagramda muhendisinoglu sayfasına bakabilirsin orda bütün markaları içerikleri yorumluyor ama dalin bizim zamanımızdaki gibi tavsiye edilmiyor 🤗

Gizemkara21 baby me bebek şampuanı canım yıldızlar listesindeki temiz içerikli en uygun ürün olduğu için tercih ettim mustela aynı kategoride çok pahalı geldi açıkçası bana