Kubraekn Patito__ Rabbim yardımcın olaun canım ne sıkıntın varsa geçer inşallah sağ salim alırsın bebişimi kucağına 🙏
Patito__ Kubraekn aminnn cnm suan skintm yk cok skur sdce endiselym insallah 8 ay sonra endiselerm sona ercek 🙂)
Kubraekn Vitaminimm ay gelmesin bende bulantı oluyo korkusunda yemek yiyemiyorum sadece kahvaltılık türü yiyorum bir kez kustum allahıımmm çok fenaydı gözümün önünde pullar oluştuu😂😂
Vitaminimm Kubraekn inşallah birdaha olmaz 😘 bu yaşıma kadar en çok korktuğum şeydir ilerde hamile kalırsam ya o çok kusan insanlardan olursam dıye düşünüyordum inşallah gelmez başımıza 😂
Aden BENDE haziran annesiyim inşallah 16 sı görünüyor şimdilik ama hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Aden Kubraekn 7 haftalık hamileyim fakat kendimi hiç iyi hissetmiyorum bulantı halsizlik uyku isteksizlik bu tür şikayetlerim var nasıl çözüm bulabilirim
Vitaminimm Kubraekn 🙈🙈 sormaaa 6,5 haftama kadar 2 kg aldım 😂 gerçi kaldım öyle devam etmedi daha ama alıcam daha gibi çok aşırı iştahım açık maşallah 😂
Munni Vitaminimm sivilceler hormon etkisiyle çıkıyor canım ben öyle mizahsen olsun diye yazmıştım arkadaşım Doğum yaptı koca koca sivilceler vardı ama çok tatlı bir oğluşu oldu. Allah sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 💐
Munni Patito__ kasık ve bel ağrıları ara ara oluyor çok şiddetli olmadığı müddetçe korkmayın bebiş büyüdükçe rahimde büyüyor Rahmi tutan bağlar kasılıyor ağrılar ondan gelen güzel olunca ağırları bile bir hoş oluyor dert etme 😊
Dilaraa Merhaba arkadaşlar bende kısmetse haziran annesiyim şuan 6+5 haziranın 13’ü gibi gözüküyor inşallah bı sorun olmazsa 🙏🏻😊