Vitaminimm Kubraekn 🙈🙈 sormaaa 6,5 haftama kadar 2 kg aldım 😂 gerçi kaldım öyle devam etmedi daha ama alıcam daha gibi çok aşırı iştahım açık maşallah 😂
Munni Vitaminimm sivilceler hormon etkisiyle çıkıyor canım ben öyle mizahsen olsun diye yazmıştım arkadaşım Doğum yaptı koca koca sivilceler vardı ama çok tatlı bir oğluşu oldu. Allah sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 💐
Munni Patito__ kasık ve bel ağrıları ara ara oluyor çok şiddetli olmadığı müddetçe korkmayın bebiş büyüdükçe rahimde büyüyor Rahmi tutan bağlar kasılıyor ağrılar ondan gelen güzel olunca ağırları bile bir hoş oluyor dert etme 😊
Patito__ Kubraekn aminnn cnm suan skintm yk cok skur sdce endiselym insallah 8 ay sonra endiselerm sona ercek 🙂)
Dilaraa Merhaba arkadaşlar bende kısmetse haziran annesiyim şuan 6+5 haziranın 13’ü gibi gözüküyor inşallah bı sorun olmazsa 🙏🏻😊
Kurtum Sirin anldım canım inşAllah başarabilirim ben soluma doğru yatıyorum ama gece kendimi sırt üstü bazen de sağ tarafa dönmüş vaziyette buluyorum uykuda çok sık dönen bi insanım çünkü
Kurtum Vitaminimm bende 6+0 ım henüz bülgi edinmek için duydum. Sola yatmanın çok sakıncalı olduğunu okudum özellikle çünkü kordona denk geliyormuş bebek rahat yemek yiyemiyormuş